Posts tagged "woh-wohan"

Saran Sing Dianggo Nalika Pengin whiten Teeth Panjenengan

Ana akeh produk gawe putih metu ana sing bisa mbantu njaluk nyisihaken saka reregetan utawa untu kuning. Sampeyan bakal nemokake whitening ngudani, tray kapenuhan pemutih utawa whitening strips. Cara iki kabeh alternatif apik kanggo gawe putih profesional larang regane.

Strawberries bisa digunakake minangka cara alami kanggo whiten untu. Senyawa alam ditemokaké ing strawberries bakal whiten untu tanpa nggunakake kimia. Sampeyan bisa remukan ing strawberries menyang tempel a sing bisa rerumput ing untu lan banjur supaya iku njagong kanggo sawetara menit utawa Cut Stroberi ing setengah, banjur samubarang kang angel iku dhateng untu ajebos.

TIP! Woh-wohan sing cara gedhe lan alam kanggo whiten untu sawetara wektu. Conto saka sawetara woh-wohan sing bisa gedhe ing whitening untu bakal strawberries lan oranges.

Priksa manawa untu sing cermat di resiki sadurunge nggunakake ngarep whitening regimen untu. Whitening products untu bisa apik yen aplikasi ing untu resik. Yen untu ora resik nalika miwiti whiten mau ana kasempatan apik sing asil uga ora rata lan ngelingke.

Teeth Whitening ngudani sing kondang lan Highly terjangkau. Sampeyan mung kudu nyeleh Strip ing untu, banjur ninggalake ana kanggo periode wektu kasebut kaya ngresiki lan whitens untu. Sawise populer, whitening strips wis ilang sih karo akeh amarga saka asil sing miskin.

TIP! Untu putih produk bisa nggawe untu sensitif produk sing nggunakake. Iku nglarani sanadyan iku mung sak wentoro.

Sampeyan kudu ati-ati banget nalika mangan utawa ngombé sawise Duwe whitening prosedur untu rampung. untu bakal njaluk di wernani luwih gampang nresep reregetan sawise padha wis whitened. Iku penting kanggo supaya panganan peteng colored lan ombenan sawise untu mentas whitened. Warung punika conto soko sing bakal gampang digunakke dening untu lan bisa nimbulaké discoloration.

Wangsulan: Bab ingkang paling penting sampeyan bisa nindakake kanggo njaluk eseman apik putih kanggo pindhah menyang dokter waos kanggo cleanings biasa. Priksa manawa kanggo pindhah kanggo saben resik 6 sasi. Tansah elinga kanggo nyiyapake janjian anyar nalika ing dentist supaya sampeyan ora lali mengko. Takon kantor dental kanggo ngelingake sampeyan sadurunge karo telpon telpon.

TIP! Sikatan sawise saben meal wis cara gedhe kanggo njaga free saka reregetan. Akeh panganan lan omben-omben duwe potensial kanggo rereged untu.

Nindakake sikat cilik sing nggunakake sawise mangan panganan sugary. gulali iki kelet kanggo untu, lan nimbulaké pawernan utawa nambah kanggo apa sampeyan bisa wis duwe. Sawise mangan gulali, rerumput untu kanggo jumlah wektu cendhak. Pasta Gigi ora perlu; mung kobongan untu lan banjur mbilas uga karo banyu.

baking soda, nalika digabungake karo peroksida, formulir sing odhol kualitas sing nyuda bakteri lan ngilangake reregetan. Coba sikatan karo solusi kanggo antarane 5-10 menit. Tansah dadi ati sing ora brushing kebacut hard, minangka dicampur tenan bisa ngganggu gums Panjenengan.

TIP! Salah siji cara sing paling apik kanggo mesthekake untu tetep putih kanggo nyiyapake janjian biasa kanggo ngunjungi dentist kanggo ngresiki wong-wong mau. Mung cleaning profesional bisa batalaken taun tartar mbangun-up lan discoloration.

whitening Products

Yen untu miwiti tingling utawa aran sensitif nalika nggunakake produk sing whitens untu, nggunakake nyetop langsung. Panjenengan saged mengkono luwih karusakan saka kowe ngerti untu, supaya iku apik ing titik kanggo njaluk rujukan profesional. Takon dentist bab opsi.

TIP! flossing biasa lan brushing untu iku antarane cara paling sukses ing whitening untu. Kanthi nggunakake Techniques iki, sampeyan bakal ngurangi tondo pengeling eling buildup, sabab utama discoloration untu.

Tansah turuti kabeh pituduh ing produk ngarep whitening sampeyan nggunakake. Iki bisa ngganggu gums lan karusakan kanggo untu teeth.Use Panjenengan whitening products persis lan mung minangka pitunjuk ing Produsèn.

Sawise ngalami untu prosedur whitening, iku penting sing rerumput untu sawise saben meal. Yen sampeyan supaya pangan mbangun munggah ing untu, bisa nimbulaké wutah bakterial ing tutuk. Bakteri nyaksekake untu, kang bisa nggawe wong liyane rawan kanggo karusakan lan rusak.

TIP! supaya rokok, warung lan kuwat teh. iku bisa nguripake coklat untu.

Ngombé warung lan cairan pawernan liyane liwat kang dipercoyo cara efektif njupuk untu whiter. dipercoyo menehi jumlah wektu kanggo nimbulaké untu pawernan. Cairan bakal lulus untu lan dadi terus mudhun tutuk.

Sijine Stroberi jus ing sikat untu lan sikat minangka normal kanggo whiten untu. Asam saka jus softens lapisan untu kang atos waos Panjenengan, mangkono Nerjemahake isoh sampeyan kanggo ngresiki adoh akeh saka discoloration saka untu. Sampeyan bakal bisa kanggo mulihake eseman yuta dollar kanggo adoh kurang saka yuta dolar kanthi nggunakake metode iki.

TIP! Sawise whitening untu, aplikasi Vaseline kanggo ngelingake sampeyan supaya esem. Iku bisa uga ora duwe roso sarujuk, nanging apik ing nggawe mblokade sing menehi pangayoman untu saka pawernan kanggo saperangan jam.

Sikat untu ajeg kanggo mesthekake yen sampeyan pengin supaya eseman gedhe. Pangan lan item bisa mbangun ing untu lan rereged mau sawise sawetara wektu. Sampeyan kudu ora kudu fret babagan discoloration waos anggere sampeyan njaga biasa biasa untu-brushing tumindake.

Supaya nggunakake mouthwashes colored. mouthwashes iki bisa dadékaké ambegan, nanging padha mbokmenawa bakal rereged untu ing proses. Alkohol arupa bahan ing paling, lan sing bisa cilaka basa lan gusi lan bisa digunakke menyang bloodstream Panjenengan.

TIP! Nglindhungi untu dening brushing wong. Sampeyan bisa uga njupuk langkah luwih, lan miwiti nggunakake odhol sing whitens untu.

Iku bisa uga nimbulaké sensitif lan luwih rentan kanggo pawernan.

Diajak dentist bab cara healthiest kanggo whiten untu sadurunge tuku apa-apa. dentist bakal ngerti apa opsi paling metu ana, lan utawa dheweke uga bakal bisa kanggo pitutur marang kowe bab efek sisih digandhengake karo sistem tartamtu kanggo whitening untu.

TIP! Nggawe pakulinan kang flossing untu. Flossing aids in njabut tondo pengeling eling, kang nimbulaké masalah discoloration karo untu.

Yen tutuk wiwit methukake, langsung mandheg whitening. Yen sampeyan nemu sensitivitas nalika nggunakake produk gawe putih, sampeyan kudu langsung nyetop panggunaan produk offending nganti sampeyan bisa ngrembug prakara karo dokter waos.

Kanggo untu whiter, ora ngombe teh utawa warung. Ombenan iki discolor untu. Menawa kanggo ngombe kopi, priksa manawa sampeyan mbilas tutuk metu langsung sawise sampeyan rampung. Iki bisa bantuan alon mudhun apa efek negatif ombenan punika wonten ing untu.

TIP! Coba ora kanggo mangan woh-wohan jeuk yen pengin untu kanggo katon whiter. Saliyane, supaya ing jus saka woh-wohan jeuk.

Diajak proses whitening waos. Aja whiten untu sawise njupuk dicenthang kanggo rongga utawa karya dental.

Sampeyan kudu tlatah teluk godhong garing lan peels orange menyang wêdakakêna. Tambah banyu kanggo wêdakakêna lan rerumput karo dicampur iki. Mengkono uga bakal mbiyantu nyegah penyakit permen karet lan rongga.

TIP! Gunakake Walnut wit babakan kanggo whiten untu. Njupuk dicokot cilik babakan lan samubarang kang angel ing untu.

Gunakake hidrogen peroksida kanggo whiten untu. Sampeyan bisa nindakake iki mung dening dipping washcloth utawa materi katun dipped menyang solusi. Samubarang kang angel ing kain teles liwat wilayah untu ing rutin. peroksida mbantu Lighten reregetan lan ngumbah kain bakal tumindak minangka scrubber a.

Sawetara obat alam bakal bantuan untu whiten, kayata apple cukà cider. Cara iki mbantu ngilangke bakteri lan reregetan ing tutuk, minangka cleanses untu ing proses. Gargle sapisan dina, umume ing esuk, karo apple cukà cider, lan milu munggah dening sikatan Panjenengan.

TIP! Sikat untu karo uyah. Salt obat sing alam lan bisa njaluk bantuan nyisihaken saka reregetan ing untu.

Chase ombenan rereged-nyebabake banyu. A kaca saka mbilas banyu ngalangi rereged nyebabake ngombe saka setelan. idea liyane nggunakake dipercoyo nalika ngombé ombenan peteng-colored.

Sikat untu karo pil gedhang. Proses iki banget prasaja lan inexpensive, supaya sampeyan bisa ngleksanakake menyang saben tumindake. Sawise sampeyan wis peeled gedhang, mbukak pil liwat untu mung sadurunge rerumput wong. Sawisé mengkono iki, rerumput untu sing biasane ngatur. Iki bakal menehi asil whitening langsung.

TIP!

Orange Peel

TIP!

Gunakake sisih alus an orange pil kanggo njaluk nyisihaken saka reregetan lan nggawe untu. Sampeyan uga bisa nyampur pepe pil orange karo sacoro apik lemah teluk godhong kanggo nggawe tempel kanggo untu. Priksa manawa kanggo mbilas tutuk sak tenane afterwords kanggo mbusak kabeh woh gula.

TIP!

Ora ngrungokake marang odhol sing ngaku bakal padha menehi untu whiter. Padha bisa menehi efek whitening tipis, nanging kelingan sing Techniques tambahan sing mbokmenawa perlu. Yen isih milih kanggo nggunakake odhol whitening, nggawe manawa kanggo njaluk siji sing wis baking soda ing.

TIP!

Takon dentist kanggo nyedhiyani sampeyan karo gel bisa digunakke ing ngarep kanggo whiten untu katon whiter. Iki technique bisa nggawe untu dening wolung mbandingake!

TIP!

Yen nyoba kanggo njaluk untu whiter, menyang dokter waos wis mau di resiki minangka asring sing bisa. cleanings dental biasa iku siji saka cara paling efektif sampeyan bisa kalebu ing whitening saka regimen untu. Sampeyan perlu kanggo ngunjungi dentist kanggo cleanings paling saben nem sasi.

TIP!

Sampeyan perlu kanggo njamin sampeyan duwe karcis hak mlaku rerumput jinis untu. Sikat untu listrik utamané apik ing njabut tondo pengeling eling lan reregetan nambah ing untu saben dina. Iki bakal duwe untu alami resik lan whiter.

TIP!

Sampeyan kudu ngresiki mutihaké lan nyéhataké untu yen sampeyan tindakake basis saben dina karo odol lan flossing. Pilih produk sing ngemot baking soda minangka bahan whitening alam minangka iku Highly efektif ing njabut reregetan.

TIP!

Sampeyan bisa nyimpen untu whiter kanthi nggunakake dipercoyo sawise sembarang procedure.Drinks whitening karo tingkat dhuwur saka pigmen werna sing bisa rereged untu. Nggunakake dipercoyo bakal nyegah untu ngarep saka gadhah kontak langsung karo kimia pawernan.

TIP!

Mangan panganan healthful sing crunchy. The abrasiveness panganan crunchy nambah reresik daya kanggo untu nalika nyakot wong. Cokotan mau kabèh, ora Cut mau munggah!

TIP!

Nggawe dhewe tempel Stroberi kanggo sikatan. Strawberries wis dawa wis reputed whiten untu. Kanggo nyampur nganti sawetara tempel dhewe, kowe bakal butuh 1/4 banyu tuwung, baking soda (1/2 tuwung) lan telung strawberries sing wis mashed.

TIP!

Quit Smoking

TIP!

Ora nglanggar Cigars utawa rokok. Loro iki wis buktiaken kanggo discolor untu kanggo njaluk discolored. Coba mandheg ngrokok supaya untu saka ngowahi kuning. Yen sampeyan berjuang kanggo mandheg ngrokok, takon karo dokter kanggo saran utawa pangobatan ngewangi sampeyan ing proses. Sampeyan kudu persil saka support positif lan saran ngalangi.

TIP!

saiki, pancene kudu ana alesan kanggo panggolekan munggah karo eseman kuning. Sampeyan bisa njaluk eseman padhang kanthi nggunakake salah siji saka akeh produk gawe putih untu dirancang kanggo nggunakake ngarep. The whitening kits sampeyan bisa nggunakake ing ngarep akeh kurang larang saka whitening saka tata cara untu, lan padha Sejatine menehi asil sing padha.

TIP!

Dadi kawitan kanggo komentar - Apa sampeyan mikir?
Dikirim dening Guide Teeth whiten - Juni 5, 2016 ing 1:02 AM

kategori: Home Based kanggo whiten Teeth   tags: , , , ,