Posts tagged "ngarep whitening"

Teeth Whitening - Nyegah Apa Luwih Cure

Cara paling apik kanggo whiten untu

untu kita iku penting banget. We digunakake kabeh wektu mangan lan ngomong, etc. mbayangke urip tanpa wong. Padha ngomong sing ora kudu rerumput untu – mung sing gedhe-gedhe sampeyan pengin supaya. Mulane ngramut wong iku kudu. Kita pengin sing untu sparkling putih sing kita waca iklan, majalah etc. supaya entuk wong, digunakake Cara paling apik kanggo whiten untu. whitening strips, odhol, whitening wisuh utawa pangobatan karo Dokter waos bisa dadi salah siji saka cara paling apik kanggo whiten untu.

Nyegah luwih saka tamba. Njupuk care saka untu kita kudu miwiti nalika kita enom. Nalika kita padha sethitik kita padha takon ora mangan kakehan manis, coklat utawa ombenan ngandhut asam supaya nyegah untu kita nguripake kuning. smoking, kafein, tuwa lan obatan bisa rereged untu kita uga. Sing apa kita kudu ngerti Cara paling apik kanggo whiten untu, kita bakal weruh lan nyegah wong-wong iku bayangan sing nggawe reregetan untu.

Tips kanggo Nyegah Reregetan Teeth

  • Sikat lan floss ajeg. Iki cara paling gampang lan paling dhasar kanggo nyegah untu rereged.

  • Whitening odhol iku kabeh sak. Padha bisa tuku ing sembako lan pharmasi ing prices loropaken budget. Lagi Highly diumumke sing padha bisa whiten untu nanging bener padha mung bisa sebagian whiten untu. Uga priksa manawa padha ditandhani karo segel disetujoni lan klinik mbuktekaken whiten untu.

  • Ayo dadi apa kita ngombe. Ombenan sing sugih ing kafein kayata warung, soda, teh, etc. sing durjana. Tetep adoh saka utawa nyoba kanggo njupuk wong-wong mau ing bagian cilik.

  • Ngrokok ora mung ngrusak paru-paru lan kulit; padha uga ngrusak lan darken untu sahingga kita alasan liyane kanggo tetep adoh saka wong-wong mau.

  • Sawetara pil kita njupuk uga nimbulaké kanggo rereged untu kita. Nonton metu kanggo antibiotik Tetraclyne sing bisa darken untu kita.

  • Whitening strips gel uga Cara paling apik kanggo whiten untu, ana akèh wong liwat counter lan ora sing larang.

  • Take ngarep whitening rak saka Dokter waos uga larang, nanging iku adat pas kanggo sampeyan amarga iki bisa dadi Cara paling apik kanggo whiten untu lan bakal mbantu whiten untu sing wiwit padha bantuan mesthekake yen Piranti kanggo gawe putih tetep ing kontak karo untu kanggo whitening maksimum.

  • Yen kabeh gagal. Iki pilihan pungkasan kanggo milih kanggo Cara paling apik kanggo whiten untu iku kanggo nimbang Ikatan utawa porselin veneers, padha biaya kathah nanging padha bakal ngatasi kabeh frustrations karo whitening untu.

Iki mung sawetara Cara paling apik kanggo whiten untu sing Mei bantuan ndadekake untu katon sregep saha. Nanging nyegah wong-wong mau tansah luwih saka tamba. Dadi tetep adoh saka sing gedhe-gedhe sing bisa rereged untu supaya eseman kabeh cara. Yen sampeyan wareg karo sing tips, sampeyan bisa uga golèk liwat internet kanggo informasi luwih lengkap relatif gegayutan Cara paling apik kanggo whiten untu.

Dadi kawitan kanggo komentar - Apa sampeyan mikir?
Dikirim dening Guide Teeth whiten - Juni 5, 2016 ing 12:15 AM

kategori: Teeth Tips whiten   tags: , , , ,