Whiten Teeth Kanthi Iki Gampang

Yen sampeyan wis panginten babagan whitening untu nanging padha tansah cynical babagan proses lan padha ora yakin lokasi kanggo miwiti, sampeyan kudu maca ing. Sampeyan bakal nemokake macem-macem saran ing artikel iki kanggo ngerti whitening tata cara untu, Nerjemahake isoh sampeyan kanggo entuk ora garing metu ing asil bisa.

Katon metu kanggo pawernan panganan langsung sawise perawatan whitening. untu bakal njaluk di wernani luwih gampang yen padha wis whitened. sawise whitening, nyoba kanggo tetep adoh saka pangan lan ngombe sing peteng ing werna. Supaya warung ing tartamtu amarga bisa njaluk menyang lapisan ndhuwur untu lan ngurangi padhang saka eseman Panjenengan.

TIP! Gunakake lenga klapa organik kanggo alam whitening untu. Swishing lenga watara tutuk kanggo watara sepuluh menit saben dina bisa èfèktif whiten untu.

Lemons lan oranges sumber apik saka vitamin C, nanging padha bisa whiten untu. Coba rubbing nang saka linglang utawa oranye pil kanggo samubarang kang angel ing untu kanggo njaluk wong whiter. Sampeyan bisa malah nambah dicokot sing sethitik saka uyah kanggo peels kanggo nambah asil katon sing cara iki bakal saiki.

Nggunakke baking soda kanggo rerumput untu. Mutihake untu alami, baking soda tumindak kamulyan. Aja manawa kanggo rerumput alon-alon nalika nggunakake baking soda, bisa aggravate gums kanggo sawetara wong.

TIP! Kanggo nggawe whitening krasan odhol nggunakake peroksida lan manggang soda campuran ing bagean witjaksono. Gunakake dicampur iki kanggo rerumput untu kanggo nganti sepuluh menit.

Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing ngirim apa kanggo njaluk untu putih kanggo ajeg rawuh cleanings dental. Njaluk untu di resiki saben nem sasi lan nggawe janjian mangsa nalika ing kantor kanggo reresik saiki.

Drinking akèh banyu iku technique gedhe kanggo bantuan supaya untu putih. Ngombé banyu ora nyukupi bakal mbilas tutuk, nyegah reregetan saka bangunan munggah ing untu. Iku laku apik kanggo ngombe banyu, utamané sak lan sawise dhaharan.

TIP! Arep untu kanggo katon whiter? Mangan apel. Apples banget abrasive lan padha bakal ngresiki untu cepet tanpa nyebabake karusakan apa wae menyang lapisan untu kang atos saka untu.

Mangan panganan sehat; panganan mentahan kaya woh-wohan utawa sayuran yen sampeyan pengin ndeleng untu whiter. Coba supaya panganan nalika ing kabeh bisa kanggo untu tetep sehat. Sampeyan uga ngirim supaya snacking kakehan yen sampeyan pengin supaya eseman Panjenengan padhang.

Gunakake dipercoyo nalika ngombe sembarang cairan peteng. A dipercoyo whitens untu dening mudun jumlah wektu iku njupuk wedang kanggo rereged untu. Miturut arep terus mudhun tenggorokan lan gadhah kontak tithik karo lapisan untu kang atos ing, ana kurang pawernan lan discoloration.

TIP! Sawise ngalami untu prosedur whitening, iku penting sing mung ngombe cairan cetha kanggo ing paling telung kanggo patang dina. Ing dina iki awal, kabeh jinis werna saka woh-wohan kanggo omben-omben peteng bisa njaluk digunakke menyang untu.

Yen ana mahkota ing tutuk, untu bisa whiten; Nanging, Koruna bakal tetep werna padha.

Yen kacepetan lan efektifitas ndhuwur prioritas untu-putih Panjenengan, njaluk dhewe kanggo dentist Panjenengan ASAP. Ana akeh keuntungan sing untu whitening bisa nyedhiyani kanggo sampeyan, senajan uga bisa duwe jalaran negatif uga. Iku wicaksana kanggo takon dentist sadurunge nyoba kanggo whiten untu, kanggo mesthekake yen padha sehat, lan reregetan sing ora kasebut disebabke dening masalah ndasari. Muter aman; Nggawe rencana sehat lan efektif kanggo gawe putih untu karo bantuan dentist kang.

TIP! Yen sampeyan nglanggar, alat sing paling kuat kanggo gawe putih untu wis menehi munggah pakulinan. Iku artine nglampahi dhuwit ing untu whitening produk yen sampeyan terus udud.

Sikatan sawise saben meal bakal bantuan kanggo njaga saka reregetan. Iki mesthi bener nalika nerangake warung.

Sikatan mbantu nglindhungi. Pick odhol apik, siji sing gelut rongga lan mbantu untu whiten. Ana macem-macem merek, supaya nggoleki wong-wong mau bisa mbantu nggoleki salah siji sing dianggo kanggo untu.

TIP! Yen rencana ing njupuk kabel penyonggo ing mangsa cedhak, siji rujukan sing whiten untu sadurunge proses wiwit. Yen sampeyan njupuk saran iki, sampeyan bakal mungkasi munggah karo untu sing ora mung straighter, nanging whiter uga.

Ngombé banyu kerep bakal mbantu karo untu whiter. Rinsing untu karo banyu uga bisa ngruwat partikel sing bisa nimbulaké discoloration waos. Wis pakulinan ngombe banyu karo dhaharan lan sak jajanan.

Metu nggunakake mouthwash. Nglereni mouthwash saking gesang bisa mutusake masalah masalah sing gadhah karo ngramut untu putih. Mouthwash digawe serep saka akeh kimia mbebayani. Sawetara kimia iki bisa rereged lan discolor untu.

TIP! Salah siji cara kanggo untu tetep putih ora ngombe akeh ombenan alus. soft drink ngemot warno sing discolors lan reregetan untu.

Mangan keju sawise meal bisa bantuan isi Mineral saka untu. Riset nuduhake sing calcium menehi untu Enamel kasempatan kanggo mbangun.

Lan untu banget whitening tip nggunakake Walnut wit babakan. Nglamar jinis babakan kanggo untu sing mrodhuksi efek whitening gedhe, lan uga menehi reresik jero. Sampeyan kudu mbilas metu tutuk lan sak tenane rerumput untu sawise nggunakake babakan.

TIP! Baking soda bisa digunakake minangka odhol alon-alon abrasive sing uga whitens untu nalika pipis peroksida. Sikat untu nggunakake dicampur iki kanggo untu padhang tanpa bahan kimia mbebayani.

Teeth Natural

Mangan panganan karo kawigaten sing bisa banget efektif. Panganan, kaya wortel teken lan apples, bantuan kanggo njaga untu whiter. Panganan sing crunchy bisa ngresiki untu nalika nyakot. Take care kanggo nganggo wong ing kondisi sing wutuh, tinimbang slicing utawa dicing wong.

TIP! Mangan panganan biasa liyane. Iku kaya keju, susu lan yogurt duwe gizi ing wong-wong sing kontribusi kanggo kuwat, untu sehat-looking.

Sampeyan kudu ngerti apa sistem whitening mung dianggo ing untu alam. Yen sampeyan duwe karya dental kayata veneers, veneers, Koruna utawa isi sanès ing ngarepe tutuk, padha ora bakal ngganti ing werna. Whitening untu alam bisa nimbulaké karya dental kelet metu kaya thumb perih.

Nyoba dicampur saltwater kanggo whiten untu. Nyampur setengah uyah sendok teh rock karo siji banyu tuwung lan wis dadi njagong ana kira-kira limang menit. Gargle karo banyu salted, tinimbang mouthwash. Iki technique bisa bantuan ngurangi bakteri kanggo matesi jumlah rongga ing tutuk.

TIP! Various woh-wohan nyedhiyani sampeyan karo cara aman lan efektif kanggo alamiah nggawe untu whiter. Tuladhane, strawberries bisa banget efektif.

Nalika rak ora pas mlaku, kimia bisa gampang mengaruhi area gum lan nyebabake gangguan utawa inflammation.

Ana akèh cara aman lan gampang kanggo whiten lan Padhangake untu sing ora biaya rejeki. A cara gedhe kanggo ngleksanakake nggunakake baking soda. Ana toothpastes sing ngemot baking soda sing bisa tuku, utawa mung nggunakake kuwi ing lemari ing ngarep.

TIP! Aja njupuk bagéyan ing smoking Cigars utawa rokok. Iki bakal nimbulaké discoloration waos.

Nalika whitening toothpastes lack daya cara whitening liyane, padha bisa nyegah utawa njaluk nyisihaken saka reregetan anyar. toothpastes iki nggunakake abrasive silika sing ora ngrusak lapisan untu kang atos ing.

Coba nggunakake sawetara uyah nalika rerumput untu. A prasaja, durung trick efektif kanggo gawe putih untu wis brushing karo uyah. Sampeyan kudu mbilas tutuk sak tenane saben brushing. Amarga iku abrasive, ora njaluk digawa lunga karo brushing karo uyah.

TIP! sawise dhaharan, nyakot whitening permen karet kaya Orbit kanggo nglindhungi eseman Panjenengan. Sawetara jinis permen karet sing dirumuske whiten untu.

Sampeyan kudu rerumput, uga aplikasi pijet permen karet. Cara paling apik kanggo mesthekake eseman tetep putih mung rerumput lan floss sawise mangan. Iki ngidini sampeyan kanggo njaluk nyisihaken saka turahan panganan lan tondo pengeling eling sadurunge padha mbangun munggah lan nimbulaké karusakan apa wae.

A pil gedhang bisa digunakake nalika rerumput untu. Iki minangka cara prasaja sing paling wong sumpah karya. Samubarang kang angel liwat untu karo pil gedhang sadurunge brushing wong. Banjur rerumput sampeyan untu cara sing padha tansah apa. Kowé bakal weruh asil langsung ing untu.

TIP!

Kuning untu iku sawijining tandha gampang ngelingke wong sing wong sing smokes. Bisa angel tetep putih padhang nalika sampeyan nglanggar. Yen sampeyan kudu nglanggar, nyoba kanggo nglanggar sethitik kurang supaya sampeyan bisa dadi luwih sehat lan wis luwih looking untu.

TIP!

Whitening untu iku cara sing gedhe kanggo secara harfiah luwih kualitas urip. untu whiter ora mung ndadekake kowe luwih atraktif; iku mbantu dadi luwih mesthi ing masyarakat. Sampeyan bakal golek sing luwih gelem metu lan apa iku karo wong liya. Aplikasi tips iki kanggo nggedhekake asil Panjenengan, lan entuk kanthi cepet lan afforadably.

TIP!