Posts tagged "Si të zbardh dhëmbët tuaj"

Si të zbardh dhëmbët duke përdorur në shtëpi zbardhjen metodë

Duke pasur një palë e bukur me shkëlqim të dhëmbëve është një ëndërr për të gjithë për aq kohë sa ju e dini Si të zbardh dhëmbët tuaj. Ju gjithashtu mund të bëjë dhëmbët tuaj të ndritshme dhe më të bardhë me një dhëmbë çngjyrosje kit ose një terapi dentare. megjithatë, zbardhjen e dhëmbëve pas ndonjë prej këtyre metodave normalisht kostot shumë të larta se shumica e njerëzve nuk mund të përballojë. për më tepër, këto metoda nuk japin gjithmonë më të mirë dhe rezultati më i dëshiruar. Përveç mbi-counter-dhëmbëve kits zbardhjen dhe kirurgji të shtrenjta dentare, ju keni një mundësi më shumë Si të zbardh dhëmbët tuaj që ju ndihmon të merrni njollë-free, sedeftë dhëmbë të bardhë pa vënë asnjë barrë financiare për ju. Ju do të jenë në gjendje të dinë Si të zbardh dhëmbët tuaj duke përdorur dhëmbë shtëpi çngjyrosje metodë. dhëmbë çngjyrosje në shtëpi metoda shpesh punojnë në mënyrë më efikase se sa metoda të tjera. Përveç kësaj, shtëpi me bazë teknikat t'ju kushtojë shumë pak që ju mund të vërtetë të përballojë. Më poshtë janë rrugët Si të zbardh dhëmbët tuaj në një kosto të përballueshme.

  • Sode pjekje është në dispozicion në kuzhinë e pothuajse çdo shtëpi dhe ndihmon Si të zbardh dhëmbët tuaj. Njerëzit përdorin sode buke si Tastemaker. sode buke është përdorur edhe për qëllime të pastrimit. Ajo punon në mënyrë efektive për të hequr erë të athët nga frigorifer. Ju mund të përdorni sode buke për pastrimin e dhëmbëve tuaj. Sode pjekje është gërryes në natyrë dhe këtë funksion ju ndihmon të hequr njollë nga sipërfaqja buzë të dhëmbëve tuaj. Për zbardhjen e dhëmbëve, të marrë një lugë sode, një pikë pak ujë dhe një furçë dhëmbësh me lagështi butë-bristled. Merrni sode në pëllëmbë tuaj dhe shtoni pikat e ujit në atë për të bërë një paste të saj. Tani dip furçë dhëmbësh në paste dhe lahen dhëmbët. Ju mund të ndiqni këtë metodë sa më shumë që një herë në javë.

  • Ka disa fruta që ndihmojnë Si të zbardh dhëmbët tuaj; por luleshtrydhe punë më të mirë në mënyrë që të zbardh dhëmbët tuaj. Kjo është një nga më e lehtë, dhëmbët efektive dhe më pak të shtrenjtë në shtëpi kits zbardhjen. Strawberry përmban acid malik, si nje perberes aktiv. Ky përbërës organik ndihmon në Si të zbardh dhëmbët tuaj për të liruar njollat ​​nga sipërfaqja e dhëmbëve. Për rezultate më të mira, ju mund të përdorni sode buke së bashku me luleshtrydhe. Pritini një të mesme luleshtrydhe mesme pjekur në copa të vogla dhe të marrë pjesë në një tas. Pastaj shtoni gjysmë lugë sode në fruta dhe pure përzierje me një pirun të përzierë atë mirë, derisa ajo merr një qëndrueshmëri të butë. Tani zbatojë këtë përzierje në dhëmbët tuaj me një furçë dhëmbësh dhe të presin për disa minuta. Pastaj pije gojën mirë me ujë të thjeshtë. Ju mund ta bëni këtë për të një herë në çdo javë.

  • Ky është një tjetër mundësi e mirë e Si të zbardh dhëmbët tuaj në shtëpi. Në shumë shtëpi, ajo është përdorur për të dezinfektoj shkurtime dhe gërvishtjet parëndësishëm. Ajo mund të përdoret si një whitener shkëlqyer dhëmbëve. pasta më të shtrenjta përmbajnë peroksid si përbërës kryesor. Ju mund ta përdorni atë si një gargarë dhe gjithashtu dhëmbët whitener. Merrni filxhan një e katërta e peroksid në gojën tuaj dhe gurgullimë për rreth një minutë. Pastaj pije gojën tërësisht me ujë të thjeshtë. Lahen dhëmbët tuaj pas përdorimit peroksid për të marrë efekt më të mirë. Ju mund të përdorni peroksid një herë në çdo ditë për të marrë rezultatin më të pritur.

Bëhu i pari për të komentuar - Çfarë mendoni ju?
Postuar nga zbardh dhëmbët Guide - qershor 4, 2016 në 10:24 JAM

Temat: Zbardh dhëmbët Këshilla   Tags: , ,

Mënyrat për të zbardh dhëmbët Home-Bazuar

Si të zbardh dhëmbët tuaj

Duke pasur një palë e bukur me shkëlqim të dhëmbëve është një ëndërr për të gjithë për aq kohë sa ju e dini Si të zbardh dhëmbët tuaj. Ju gjithashtu mund të bëjë dhëmbët tuaj të ndritshme dhe më të bardhë me një dhëmbë çngjyrosje kit ose një terapi dentare. megjithatë, zbardhjen e dhëmbëve pas ndonjë prej këtyre metodave normalisht kostot shumë të larta se shumica e njerëzve nuk mund të përballojë. për më tepër, këto metoda nuk japin gjithmonë më të mirë dhe rezultati më i dëshiruar. Përveç mbi-counter-dhëmbëve kits zbardhjen dhe kirurgji të shtrenjta dentare, ju keni një mundësi më shumë Si të zbardh dhëmbët tuaj që ju ndihmon të merrni njollë-free, sedeftë dhëmbë të bardhë pa vënë asnjë barrë financiare për ju. Ju do të jenë në gjendje të dinë Si të zbardh dhëmbët tuaj duke përdorur dhëmbë shtëpi çngjyrosje metodë. dhëmbë çngjyrosje në shtëpi metoda shpesh punojnë në mënyrë më efikase se sa metoda të tjera. Përveç kësaj, shtëpi me bazë teknikat t'ju kushtojë shumë pak që ju mund të vërtetë të përballojë. Më poshtë janë rrugët Si të zbardh dhëmbët tuaj në një kosto të përballueshme.

Si të zbardh dhëmbët tuaj

  • Sode buke është në dispozicion në kuzhinë e pothuajse çdo shtëpi dhe ndihmon Si të zbardh dhëmbët tuaj. Njerëzit përdorin sode buke si Tastemaker. sode buke është përdorur edhe për qëllime të pastrimit. Ajo punon në mënyrë efektive për të hequr erë të athët nga frigorifer. Ju mund të përdorni sode buke për pastrimin e dhëmbëve tuaj. Sode pjekje është gërryes në natyrë dhe këtë funksion ju ndihmon të hequr njollë nga sipërfaqja buzë të dhëmbëve tuaj. Për zbardhjen e dhëmbëve, të marrë një lugë sode, një pikë pak ujë dhe një furçë dhëmbësh me lagështi butë-bristled. Merrni sode në pëllëmbë tuaj dhe shtoni pikat e ujit në atë për të bërë një paste të saj. Tani dip furçë dhëmbësh në paste dhe lahen dhëmbët. Ju mund të ndiqni këtë metodë sa më shumë që një herë në javë.

  • Ka disa fruta që ndihmojnë Si të zbardh dhëmbët tuaj; por luleshtrydhe punë më të mirë në mënyrë që të zbardh dhëmbët tuaj. Kjo është një nga më e lehtë, dhëmbët efektive dhe më pak të shtrenjtë në shtëpi kits zbardhjen. Strawberry përmban acid malik, si nje perberes aktiv. Ky përbërës organik ndihmon në Si të zbardh dhëmbët tuaj për të liruar njollat ​​nga sipërfaqja e dhëmbëve. Për rezultate më të mira, ju mund të përdorni sode buke së bashku me luleshtrydhe. Pritini një të mesme luleshtrydhe mesme pjekur në copa të vogla dhe të marrë pjesë në një tas. Pastaj shtoni gjysmë lugë sode në fruta dhe pure përzierje me një pirun të përzierë atë mirë, derisa ajo merr një qëndrueshmëri të butë. Tani zbatojë këtë përzierje në dhëmbët tuaj me një furçë dhëmbësh dhe të presin për disa minuta. Pastaj pije gojën mirë me ujë të thjeshtë. Ju mund ta bëni këtë për të një herë në çdo javë.

  • Ky është një tjetër mundësi e mirë e Si të zbardh dhëmbët tuaj në shtëpi. Në shumë shtëpi, ajo është përdorur për të dezinfektoj shkurtime dhe gërvishtjet parëndësishëm. Ajo mund të përdoret si një whitener shkëlqyer dhëmbëve. pasta më të shtrenjta përmbajnë peroksid si përbërës kryesor. Ju mund ta përdorni atë si një gargarë dhe gjithashtu dhëmbët whitener. Merrni filxhan një e katërta e peroksid në gojën tuaj dhe gurgullimë për rreth një minutë. Pastaj pije gojën tërësisht me ujë të thjeshtë. Lahen dhëmbët tuaj pas përdorimit peroksid për të marrë efekt më të mirë. Ju mund të përdorni peroksid një herë në çdo ditë për të marrë rezultatin më të pritur.

Bëhu i pari për të komentuar - Çfarë mendoni ju?
Postuar nga zbardh dhëmbët Guide - qershor 4, 2016 në 7:25 JAM

Temat: Faqja bazë për të zbardh dhëmbët   Tags: , , ,