Posts tagged "dhoma dentisti"

zbardh dhëmbët , Dhëmbët çngjyrosje mjetet , Dhëmb zbardhjen e produkteve

zbardh dhëmbët , Teeth Whitening , Dhëmb zbardhjen e produkteve

Getting dhëmbët e bukur me shkëlqim është një ëndërr e pothuajse të gjithë dhe ndoshta juaji too. Nëse dhëmbët tuaja të mbeten të verdhë ose të njollosur edhe pas brushing rregullisht me pastë dhëmbësh të mirë, ju mund të kenë nevojë për të përdorur ndonjë nga mbi kits dhëmbët kundër zbardhjen në baza të rregullta. Ka një bandë e Mënyra më e mirë për të zbardh dhëmbët në treg dhe gjithashtu në internet ju mund të zgjedhë për të. megjithatë, të gjithë ata nuk punojnë njëjtë në zbardhjen e dhëmbëve. Mënyra më e mirë për të zbardh dhëmbët punojnë më mirë dhe më shpejt, ndërsa produktet me cilësi të ulët për të zbardh dhëmbët nuk. Duke përdorur dhëmbët zbardhjen generic kits si tabaka gojë, zbardhjen gels, zbardhjen strips është mundësi e mirë për të bërë dhëmbët whiter, por kits tilla shpesh të lënë efekte anësore. Kjo është arsyeja pse shumë njerëz nuk duan të përdorin kits të tilla. Nëse ju jeni njëri prej tyre, atëherë ju mund të zgjedhë për dhëmbë shtëpi çngjyrosje tilla Mënyra më e mirë për të zbardh dhëmbët për rezultat optimal dhe të shpejtë.

Ka shumë arsye, e cila mund të bëjë dhëmbët tuaj zbardhur. Pirja e duhanit, duhan që përtypet, pirë verë të kuqe, sodë, çaj dhe kafe mund të bëjë dhëmbët zbardhur. Kështu që, me qëllim për të bërë dhëmbët tuaj whiter, ju duhet të lënë zakone të tilla parë. Procesi natyror i plakjes dhe disa medikamente si shtesa të hekurit, vitamina shtesë, dhe disa antibiotikët mund të ndikojë edhe në ngjyrën e dhëmbëve. Këtu është një e lehtë, të shpejtë dhe të Mënyra më e mirë për të zbardh dhëmbët mjetet juridike.

Mënyra më e mirë për të zbardh dhëmbët

  • Ju mund të përdorni një produkt zbardhjen e dhëmbëve në shtëpi që janë Mënyra më e mirë për të zbardh dhëmbët për të bërë dhëmbët whiter. një produkt i tillë është i lirë dhe të lehtë për t'u përdorur. për më tepër, ju mund të përdorni produkte të tilla pa shkuar në ndonjë dentisti profesionale. Një kit dhëmbë shtëpi çngjyrosje në përgjithësi vjen me shirita zbardhjen dhe xhel gojë. Ju duhet për të vendosur këtë Mënyra më e mirë për të zbardh dhëmbët Produktet si të drejtuara mbi dhëmbët tuaj për rezultat më të mirë. Nëse ju doni rezultatin më të pritur, ju duhet të mbani produktet e vendosura në dhëmbët tuaj para se të shkojnë në shtrat natën, për të paktën 10 minuta. Gjithashtu ju duhet të përdorin ato në baza të rregullta.

  • Një tjetër e mirë, por e shtrenjtë Mënyra më e mirë për të zbardh dhëmbët alternativë është për të vizituar dhomën e një dentisti. Kjo është mënyra më e shpejtë e mirë zbardhjen e dhëmbëve. Një dentist në përgjithësi merr ndihmën e një kit dhëmbët zbardhues, dritë lazer dhe gels dhëmbët derdhur në tabaka gojë (duhet të vishen para se të shkojnë në shtrat) për të bërë dhëmbët e pacientit whiter. Një dhëmbë profesionale trajtim zbardhje mund të kushtojë diku në mes 250 USD dhe 900 USD. Edhe pse ajo është shumë e shtrenjtë, por ai jep rezultatin më të mirë dhe të qëndrueshëm.

  • Ju mund të përdorni dhëmbët në shtëpi çngjyrosje substanca që janë Mënyra më e mirë për të zbardh dhëmbët për të bërë dhëmbët tuaj meta pa. Ju mund të përdorni sode buke dhe gjithashtu peroksid hidrogjeni për të bërë dhëmbët tuaj whiter. Dy prej tyre janë agjentë të shkëlqyera zbardhues që ndihmojnë për të zbardh dhëmbët. Pjekje sode është gërryes në natyrë dhe kështu ndihmon për të hequr njollat ​​dhe tartare. Ju mund të përdorni ato veç e veç ose së bashku duke bërë një paste gjobë prej tyre. Ju gjithashtu mund të hedh një majë e sode buke në pastë dhëmbësh, ndërsa larja.

Bëhu i pari për të komentuar - Çfarë mendoni ju?
Postuar nga zbardh dhëmbët Guide - qershor 5, 2016 në 12:21 JAM

Temat: Zbardh dhëmbët Këshilla   Tags: , , , , ,