Posts tagged "zbardh dhëmbët në shtëpi"

Si të zbardh dhëmbët QUICK dhe PUNA!

Ka shumë mënyra një person mund të zgjedhin për, se si të Si të zbardh dhëmbët. Duke pasur të pastër, Dhëmbët e bardhë është një punë e madhe. Kur dhëmbët tuaja janë në kërkim të mirën e tyre, të ndjeheni më mirë për veten dhe më të sigurt, gati për të marrë në botë. Ne anen tjeter, me dhëmbë të verdhë pistë, ju filloni të ndiheni të pasigurt dhe nuk mund edhe të duan të buzëqeshni. Me kalimin e kohës, dhëmbët tuaja janë vetëm do të merrni më keq në qoftë se ju nuk do të marrë hapat e duhur drejt zbardhjen dhe brightening tyre.

Për të marrë dhëmbë të bardhë, hapi i parë që ju mund të dëshironi të provoni Si të zbardh dhëmbët është kalimi deri pastë dhëmbësh tuaj të rregullt për një version zbardhjen. Kjo pastë dhëmbësh përmban përbërës shtuar, Produktet çngjyrosje që punojnë për të hequr njollat ​​off dhëmbët tuaj, duke i lënë ata në kërkim të ndritshme dhe më të bardhë se më parë. Këto pasta janë zakonisht të njëjtin çmim si pasta e dhëmbëve tuaj të rregullt, por mund të ju jap rezultate dramatike pas edhe vetëm disa përdorime.

shirita Produktet e bardha janë gjithmonë shumë të popullarizuara. Nëse doni të mësoni Si të zbardh dhëmbët, provoni shirita të bardhë për veten tuaj dhe të shohim se çfarë një ndryshim që ata mund të bëjnë. Shumica e shirita të bardhë produkte përmbajnë dhjetë deri në njëzet strips, dhe kjo është zakonisht sugjeruar që ju përdorni një një ditë deri sa të keni përdorur të gjitha strips. Deri në fund të asaj kohe, ju duhet të jetë në gjendje të vini re një përmirësim të dukshëm në gjendjen dhe ngjyrën e dhëmbëve tuaj.

Ka edhe një mënyrë tjetër se Si të zbardh dhëmbët e cila është dhëmbëve lazer çngjyrosje procedurës, një procedurë kozmetike kryhet në zyrën e dentistit tuaj ose në një dhëmbë lazer çngjyrosje qendër. Kjo procedurë i jep rezultatet më dramatike të gjitha dhëmbë çngjyrosje metoda, pothuajse menjëherë zbardhjen e dhëmbëve tuaj nga dy hije ose më shumë. Gjithashtu i njohur si dhëmbët zbardhues, kjo procedurë është mjaft popullor në mbarë botën, si një nga dhëmbë më efektive zbardhjen metoda. Gjatë kësaj procedure, xhel special është aplikuar mbi dhëmbët tuaj, pas së cilës një dritë lazer është përdorur mbi xhel, aktivizuar atë dhe zbardhjen e dhëmbëve tuaj si rezultat.

mësim Si të zbardh dhëmbët nuk duhet të jetë një sfidë e madhe. Me kaq shumë dhëmbëve efektive metoda çngjyrosje, ju mund të gjeni një mënyrë që punon për ju për të ju jap më të ndritshme, buzëqeshje e bardhë ju keni ëndërruar gjithmonë të. Ajo nuk duhet të ju kushtojë një pasuri për të hequr njollat ​​e vështira nga jashtë dhëmbët tuaj dhe për të përmirësuar në mënyrë dramatike buzëqeshje tuaj. Ndritshme dhëmbët tuaj, më shumë ju doni të buzëqeshje, dhe kur ju ndjeheni mirë që ju duken më të mirë.

Interneti është burimi më i mirë për ju për të përdorur kur në kërkim të mënyrave Si të zbardh dhëmbët. Ju absolutisht do të mblidhen shumë detaje të mira në lidhje me mënyrat e Si të zbardh dhëmbët dhe që me siguri do të kishte kuptim duke e ditur se që të ketë dhëmbë të ndritshme dhe whiter është një avantazh për të gjithë, duke parë për atë që ju keni buzëqeshje të mirë që ju mund të keni.

Bëhu i pari për të komentuar - Çfarë mendoni ju?
Postuar nga zbardh dhëmbët Guide - qershor 5, 2016 në 12:04 JAM

Temat: Faqja bazë për të zbardh dhëmbët   Tags: , , , ,