Posts tagged "zbardhjen home"

Teeth Whitening - Parandalimi është më i mirë se kurimi

Mënyra më e mirë për të zbardh dhëmbët

dhëmbët tona janë shumë të rëndësishme. Ne përdorin ato gjatë gjithë kohës në të hahet dhe duke folur, etj. imagjinoj jetën pa to. Ata thonë se ju nuk duhet të lahen dhëmbët tuaj – vetëm ato që ju doni të mbani. Prandaj ruajtjen e tyre është një domosdoshmëri. Ne të gjithë duam që dhëmbët e bardhë me gaz që ne shohim në reklama, revista etj. në mënyrë që të arrihet ato, ne përdorim Mënyra më e mirë për të zbardh dhëmbët. zbardhjen strips, pastë dhëmbësh, zbardhjen larë apo trajtime me dentistët mund të jetë një nga më të mënyrat më të mira për të zbardh dhëmbët.

Parandalimi është më i mirë se kurimi. Duke u kujdesur për dhëmbët tona duhet të fillojnë, ndërsa ne jemi të rinj. Kur ishim pak ne u kërkua që të mos hani shumë e ëmbël, çokollata apo ndonjë pije acid në mënyrë për të parandaluar dhëmbët tanë të verdhë. pirje duhani, caffeine, plakjes dhe droga mund të njollë dhëmbët tona, si dhe. Kjo është arsyeja pse ne duhet të dini Mënyra më e mirë për të zbardh dhëmbët, për ne që të jenë të vetëdijshëm dhe për të parandaluar ato gjëra të padëshiruara që krijojnë njolla dhëmbët.

Këshilla për të parandaluar njollat ​​Dhëmbët

  • Furçë dhe pastroj dhëmbët me pe rregullisht. Kjo është mënyra më e thjeshtë dhe më themelore për të parandaluar njollë dhëmbët.

  • Zbardhjen pastë dhëmbësh është e gjitha rreth. Ato mund të blihet në sende ushqimore dhe barnatore në çmimet e buxhetit miqësore. Ata janë shumë të publikuar se ata mund të zbardh dhëmbët, por në fakt ata mund vetëm pjesërisht zbardh dhëmbët. Gjithashtu sigurohuni që ato janë të shënuara me një vulë të miratuar dhe provuar klinikisht për të zbardh dhëmbët.

  • Le të shikojnë atë që pimë. Pijet që janë të pasura me kafeinë si kafe, sodë, çaj, etj. janë fajtor. Qëndro larg nga ato ose të përpiqen për të marrë ato në pjesë të vogla.

  • Pirja e duhanit nuk ka vetëm të dëmtojë mushkëritë dhe lëkurën; ata gjithashtu dëmtojnë dhe darken dhëmbët tuaj duke na dhënë më shumë arsye për të qëndruar larg prej tyre.

  • Disa nga pilula kemi marrë mund të shkaktojë të njollë dhëmbët. Watch për Antibiotikët Tetraclyne që mund të errësojë dhëmbët.

  • Zbardhjen strips dhe gels mund të jetë edhe Mënyra më e mirë për të zbardh dhëmbët, ka shumë prej tyre mbi banak dhe nuk janë aq të shtrenjta.

  • Merrni në shtëpi zbardhjen tabaka nga dentistët tuaj mund të jetë i shtrenjtë, por këto janë porosi të përshtatshme për ju, sepse kjo mund të jetë Mënyra më e mirë për të zbardh dhëmbët dhe do të ju ndihmojë të zbardh dhëmbët e atyre që ata ndihmojë për të siguruar që zbardh qëndron në kontakt me dhëmbë për zbardhjen maksimale.

  • Nëse gjithçka tjetër dështojnë. Kjo është zgjedhja juaj e fundit të zgjedhin për Mënyra më e mirë për të zbardh dhëmbët është të marrin në konsideratë lidhjes ose porcelani veneers, ata të kushtojë shumë, por ata do të zgjidhë të gjitha frustrimet me dhëmbë çngjyrosje.

Këto janë vetëm disa Mënyra më e mirë për të zbardh dhëmbët se ndihma mund të bën dhëmbët tuaj duken të gjallë dhe me shkëlqim. Por, parandalimin e tyre është gjithmonë më mirë se kurë. Kështu qëndrojnë larg nga ato që mund të njollë dhëmbët tuaj në mënyrë që të buzëqeshje gjithë rrugës. Nëse ju jeni të kënaqur me këto këshilla, si edhe ju mund të kërkoni në lidhje me internet për më shumë informacion në lidhje relative Mënyra më e mirë për të zbardh dhëmbët.

Bëhu i pari për të komentuar - Çfarë mendoni ju?
Postuar nga zbardh dhëmbët Guide - qershor 5, 2016 në 12:15 JAM

Temat: Zbardh dhëmbët Këshilla   Tags: , , , ,