Jalan Alam ka Whiten huntu Mudah

Upami Anjeun kersa jalan alami kana whiten huntutanpa meuli sakabeh jalma pakakas mahal, ngan balik ka olden kali. Paké remedies imah nu grandma jeung mom meureun geus nyaho. Mun aya nyeri, nyeri, motong, atawa nanaon sejenna, aya sok ieu leyuran atawa tamba nyumput kaluar dina lomari tempat. Sarua manglaku ka whitening huntu. nimbangkeun jalan alami kana whiten huntu handap jeung jadi amazed tina hasil leuwih dipaké.

Lamun cinta strawberries jeung tangtu teu alérgi ka eta, nyieun sababaraha strawberry shortcake jeung whiten huntu Anjeun dina waktu nu sarua. Strawberry nyaeta jalan alami kana whiten huntu. Ngan neukteuk hiji strawberry gede di satengah jeung tempat di sungut anjeun. Pastikeun jero jero sungut anjeun. Rub sagala rupa nu jus strawberry yummy jeung strawberry sakumna huntu Anjeun nepi ka maranehna kabeh katutupan di pink. Tungguan alus sapuluh menit terus make odol Anjeun. odol anjeun tangtu kudu sakabeh alam jeung no abrasives atawa éfék ngabahayakeun séjén. Gumantung kana kumaha bodas Anjeun hoyong, ngalakonan ieu dua kali sapoé lamun sikat dua kali sapoé. boga kasabaran, unggal poé Anjeun baris nempo huntu alami whiter. Ieu ogé bakal mantuan jeung noda kopi jeung nanaon sejenna pikeun ngurangan noda dina huntu Anjeun.

Anjeun bisa jadi geus ngadéngé baking soda for huntu Anjeun. Upami Anjeun gaduh teu, mangka anjeun pisan, ngora pisan. Saha leuwih heubeul opat puluh ka lima puluh taun weruh mom atawa grandma nu baking soda nyaeta jalan alami kana whiten huntu ku ngan brushing huntu Anjeun. nuhun, meureun odol dipaké. tapi, lamun geus generasi kolot kolot, baking soda sok dina daptar. Enya bener teu digawe jeung non abrasive. Ngan make saparapat lamun brushing huntu Anjeun jadi ieu mangrupa jalan alami kana whiten huntu. Ngan meunang sikat huntu Anjeun baseuh jeung dip kana baking soda. Sanggeus brushing nyabut rasa, ngagunakeun sagala nyeuseuh sungut alami pikeun nu minty rarasaan bersih. ayeuna, Anjeun ngan diajar pisan kolot baheula jalan alami kana whiten huntudi bumi.

Urang sadaya make cuka pikeun ngabersihan jeung. Nu beberesih produk Anjeun meuli geus cuka di jerona wae, lamun maranehna sabenerna alami. kumaha bae age, jalan alami kana whiten huntu di imah, ngagunakeun ngan cuka bodas jeung kira satengah cup a. Ogé nambahkeun ngeunaan séndok uyah lamun hayang. uyah mantuan tighten nepi gusi Anjeun nu sensitip jeung perdarahan. Ieu téh hiji ubar alami pikeun mantuan. Saméméh indit ka saré peuting, ngan maké éta salaku mouthwash jeung bilas tuntas. huntu anjeun bakal jadi kuat jeung mintonkeun seuri geulis.

Lamun sabenerna nu puguh jeung diajar sagala métode maranéhanana kumaha whiten huntu di imah kasampak teuing teuas, ngan make odol mint. Maké éta sahenteuna dua nepi ka tilu kali sapoé. huntu anjeun bakal pasti jadi sparkling pisan gancang. Anjeun tiasa ogé internetan leuwih internet pikeun ngumpulkeun inpo nu leuwih lengkep ngeunaan gagasan ngeunaan jalan alami kana whiten huntu.