Posts tagged "huntu sparkling bodas"

Huntu Whitening - Pencegahan Nyaéta Leuwih alus Than Cure

Cara pangalusna pikeun whiten huntu

huntu urang kacida penting. Urang make eta sadaya waktu di dahar jeung ngawangkong, jsb. ngabayangkeun kahirupan tanpa eta. Maranéhanana ngomong nu teu kudu sikat huntu Anjeun – ngan leuwih Anjeun hoyong tetep. Ku sabab ngajaga eta mangrupa must. Urang sadaya hayang nu huntu sparkling bodas urang tempo di commercials, majalah jsb. dina raraga ngahontal eta, ieu kami nganggo Cara pangalusna pikeun whiten huntu. Whitening strips, odol, whitening nyeuseuh atawa perlakuan jeung dokter gigi bisa jadi salah sahiji cara pangalusna whiten huntu.

Pencegahan leuwih hade tinimbang tamba. Nyandak ngurus huntu urang kudu ngamimitian bari urang ngora. Lamun urang éta saeutik kami nanya teu dahar teuing amis, chocolates atawa inuman asam dina raraga nyegah huntu urang ngahurungkeun konéng. udud, kapein, sepuh jeung ubar bisa kokotor huntu urang ogé. Éta pisan sababna naha urang kudu nyaho Cara pangalusna pikeun whiten huntu, pikeun urang jadi sadar jeung nyegah eta hal nu teu dihoyongkeun nu nyieun noda huntu.

Tips ka Nyegah noda huntu

  • Sikat jeung floss rutin. Ieu cara paling basajan jeung paling dasar pikeun nyegah huntu netta.

  • Whitening odol kabeh kira-kira. Maranéhanana bisa dibeli di bahan kadaharan jeung apotek harga friendly anggaran. Maranéhanana pohara publicized nu bisa whiten huntu tapi sabenerna maranéhanana ngan bisa sawaréh whiten huntu. Ogé pastikeun yén maranéhanana dicirian ku segel anu disatujuan jeung klinis kabukti whiten huntu.

  • Hayu urang nonton naon we nginum. Inuman anu beunghar kafein saperti kopi, sodah, téh, jsb. aya penjahat nu. Tetep jauh ti ieu atawa nyoba nyokot eta di bagian leutik.

  • Udud teu ngan ngaruksak bayah jeung kulit; maranéhanana ogé ngaruksak jeung moekan huntu Anjeun méré urang alesan leuwih cicing jauh ti eta.

  • Sababaraha Pél we nyokot ogé bisa ngabalukarkeun ka kokotor huntu urang. Lalajo kaluar pikeun antibiotik Tetraclyne nu bisa moekan huntu urang.

  • Whitening strips jeung gels ogé bisa jadi Cara pangalusna pikeun whiten huntu, aya loba di antarana leuwih counter jeung teu nu mahal.

  • Nyokot imah whitening trays ti dokter gigi Anjeun bisa jadi mahal, tapi ieu adat fit pikeun anjeun sabab ieu bisa Cara pangalusna pikeun whiten huntu jeung bakal mantuan Anjeun whiten maranéhanana huntu sabab mantuan ngayakinkeun ngabodaskeun nu tetep di kontak jeung huntu pikeun whitening maximum.

  • Lamun sakabeh nu sejenna gagal. Ieu pilihan pamungkas Anjeun ka milih pikeun Cara pangalusna pikeun whiten huntu nyaéta mertimbangkeun beungkeutan atawa beling veneers, maranehna ngarugikeun loba tapi maranéhanana baris ngajawab sakabéh frustrations jeung whitening huntu.

Ieu ngan sababaraha Cara pangalusna pikeun whiten huntu nu meureun bantuan ngajadikeun huntu Anjeun kasampak vibrant jeung ngagurilap. Tapi nyegah eta sok leuwih hade tinimbang tamba. Jadi tinggal jauh ti nu leuwih nu bisa kokotor huntu Anjeun dina raraga seuri sadaya jalan. Mun anjeun wareg jeung pamadegan tips, Anjeun bisa ogé sungsi leuwih internet pikeun inpo nu leuwih lengkep relatif ngeunaan Cara pangalusna pikeun whiten huntu.

Jadi munggaran mairan - Naon anu anjeun pikirkeun?
Posted by Guide huntu Whiten - Juni 5, 2016 di 12:15 AM

kategori: Huntu Tips Whiten   tags: , , , ,