Posts tagged "kumaha whiten huntu"

Ngaleungitkeun Nu Yellow Baqoroh Jeung Meunangkeun A Smile White Bright

Aya jalan pikeun Anjeun bisa ngalakukeun ka whiten huntu Anjeun aman? Teu sakabéh pangalusna atawa bisa dipercaya. Artikel ieu ngabahas métode dibuktikeun keur huntu aman kalayan perawatan jeung betah.

Lamun manggihan dibaturan nalangsara ti sensitipitas karét ti dua jam strips, Anjeun kudu nyoba nyabut strips sanggeus 30 menit gantina. Sedengkeun eta perlu nerapkeun strips dua kali sapoé pikeun 30 menit liwat hiji periode dua minggu, maranehna teu jadi gampang ngabalukarkeun sensitipitas gum.

tip! dokter gigi Anjeun bisa ngalakukeun huntu whitening jeung laser a. Ieu bisa jadi jalan quickest ka ngabogaan huntu Anjeun dibalikkeun deui ka warna bodas awal maranéhanana.

Ieu merlukeun anjeun nganjang dokter gigi jeung hasil Anjeun kadua taya. Dokter gigi bisa nawarkeun métode ka whiten huntu anjeun nu bakal teuing bahaya pikeun laypeople maké di toko.

Pikeun ngajaga huntu bodas, Anjeun kudu boga cleanings professional biasa dipigawé. Ngajadwalkeun nganjang ka dokter gigi unggal genep bulan, ideally nyieun pasini anjeun nu salajengna bari aya keur unggal beberesih. Anjeun kudu nyoba ngajaga pasini ieu saprak paling insurances nutupan prosedur ieu.

tip! Jadi cautious lamun dahar atawa nginum saatos Anjeun whiten huntu Anjeun. huntu Whitened leuwih susceptible ka noda.

Laser whitening huntu mangrupa salah sahiji pilihan pangalusna lamun datang ka whitening nawaran dokter gigi Anjeun. Ieu sigana ngiuhan maranehna asalna éta dina hiji nganjang gancang. A agén pemutihan diterapkeun ka huntu, sarta saterusna maranéhanana anu ditémbak jeung laser pikeun ngaktipkeun. huntu anu instan ku lima atawa genep nuansa.

Anjeun bisa ngamekarkeun sensitipitas ka sababaraha huntu whitening produk. Padahal eta bisa jadi hiji kaayaan samentara, eta masih bisa menyakiti. Upami Anjeun ngalaman nyeri ieu, eureun ngagunakeun produk tur tingal dokter gigi hiji pas Anjeun bisa. dokter gigi Anjeun bisa nawarkeun produk atawa leyuran pikeun mantuan whiten huntu anjeun dina luhur henteu aya rasa nyeri beda.

tip! Tambah baking soda ka huntu Anjeun brushing rutin. soda Banking nyaéta cara anu pangalusna pikeun éféktif jeung alami whiten huntu Anjeun.

Bahan kimia dina sagala produk ieu kokotor leuwih permanén ku beungkeutan ka huntu Anjeun. Pangaruh abrasive ngaluarkeun brushes ramo naon ngajadikeun yakin huntu Anjeun bersih.

Strawberries aya perlakuan alami gede pikeun huntu patri. Ieu métode geus kabuktian digawekeun. Percaya atawa teu, rubbing hiji strawberry cut dina huntu Anjeun bisa whiten eta. Ngantep berries sesa pikeun kira-kira lima menit dina huntu Anjeun pikeun meunangkeun hasil nu pangsaena mungkin perlakuan.

tip! Upami Anjeun keur make nu mana wae nu produk whitening huntu-, eureun geura lamun iritasi nu mana wae nu tumuwuh. sensitipitas bisa jadi tanda yén anjeun ngaruksakkeun huntu Anjeun.

Anjeun bener kudu indit ka dokter gigi saméméh whitening huntu Anjeun upami Anjeun boga cavities untreated atawa anu nalangsara ti panyakit gum. Anjeun kudu ngurus tambahan lamun whitening huntu Anjeun. dokter gigi anjeun bakal bisa ngabejaan ka maneh manggihan strategi nu paling éféktif jeung aman for nu maneh mun jadi.

Anjeun meureun hoyong boga professional whiten huntu Anjeun upami Anjeun keur pilari hasil gancang atawa anjeun geus staining pisan bad. Ieu métode waragad saeutik leuwih, tapi bisa leuwih alus whiten huntu jeung bisa leuwih gancang batan métode whitening séjén.

tip! Mun anjeun perokok a mangka hal kahiji anjeun kudu sugan aya eureun udud. Lamun ngaroko, whiten huntu Anjeun, terus terus terang nepi, Anjeun flushing duit Anjeun jauh.

Strips nu whiten huntu anu murah sarta pohara affordable. strips ieu disimpen dina huntu Anjeun. Whitening strips ngarasakeun hiji surge ringkes dina popularitas, alatan kurang sampurna hasil.

Upami Anjeun gaduh nginum inuman nu bisa ngabalukarkeun staining, nuturkeun eta nepi ka cai. Hal ieu bisa nyegah huntu Anjeun ti lalaki patri. pilihan séjén pikeun nginum ieu ngaliwatan jarami hiji, atawa pake susu non-skim jeung kopi Anjeun.

tip! Sanggeus whitening huntu Anjeun, panawaran Vaseline pikeun ngingetkeun Anjeun pikeun tetep mesem. Sedengkeun eta bisa jadi teu pilihan tastiest, nu petrolatum jelly bakal ngahasilkeun pelindung, palapis samentara nu bakal nyegah staining.

10 menit

Hindarkeun off mouthwash rak, utamana lamun aya warna ditambahkeun. Mouthwash sabenerna bisa ngabalukarkeun huntu Anjeun ka jadi leuwih discolored. oge, loba di antarana boga alkohol salaku bahan anu bisa nyieun basa jeung gusi sensitip, ogé meunang kana aliran getih Anjeun.

tip! Anjeun bakal jadi leuwih yakin ngeunaan seuri Anjeun upami Anjeun leuwih yakin ngeunaan napas Anjeun. Ngaletak deui leungeun bersih Anjeun pikeun nangtukeun upami Anjeun boga napas bad.

minyak kalapa organik ngarupakeun agén whitening for huntu Anjeun. keur kakara 10 menit sapoé, coba rinsing jeung minyak kalapa for urangna 10 menit unggal poé. sanggeus kira-kira 10 menit, bilas sungut anjeun kaluar jeung sikat Anjeun normal ngalakukeunana. Anjeun dipikaresep baris nempo hasil sanggeus ngan sababaraha poé.

Nyaho naon huntu Anjeun metoda whitening bade ngalakukeun pikeun anjeun. Upami Anjeun gaduh cita unrealistic ngeunaan produk Anjeun pake, Anjeun bisa angin nepi kuciwa jeung whiteness huntu Anjeun. Pertimbangkeun faktor aub, kawas umur anjeun, jeung extent tina noda jeung discolorations dina huntu Anjeun. Tanya dokter gigi Anjeun naon nyangka.

tip! Permén peterseli seger atawa cilantro bisa mantuan Anjeun brighten seuri Anjeun. Ieu bumbu alami kaasup sipat anu bisa rojong dina neutralizing baktéri netta-ngabalukarkeun.

Brushing huntu Anjeun saatos dahar mangrupakeun bagian penting tina ngajaga eta caang jeung ngagurilap. Ieu utamana penting lamun geus nginum kopi.

partikel kadaharan Dark bisa ngabalukarkeun sungut Anjeun ka kokotor kana waktu. Hindarkeun noda ieu ku permén a gum bébas gula sanggeus hidangan. Ieu bakal dislodge mana wae partikel dahareun jeung tetep ti staining huntu Anjeun.

tip! Di antarana flossing teratur dina rutin poean Anjeun. Hal ieu bisa mantuan neangan leupas tina piagam Anjeun nu bisa discolor huntu Anjeun.

Strawberries anu mangrupakeun cara nu panggampangna pikeun alami brighten huntu Anjeun muncul whiter. Strawberries bisa geus nunjukkeun hasil salaku dampak pisan positif dina whitening ubar huntu Anjeun. Ngidinan strawberry ka tetep dina huntu Anjeun sahenteuna lima menit pikeun hasil pangalusna.

Upami Anjeun hoyong huntu Anjeun jadi whiter, teu meakeun jeruk atawa buah jeruk séjén. Ogé coba teu nginum juices maranéhanana. Asam dina pangan ieu bakal dahar jauh di huntu Anjeun. oge, geus kabuktian yen jenis ieu buah jeung jus ngaronjatkeun kasempetan pikeun réfluks asam lamun dikonsumsi saméméh bed, anu dina gilirannana ogé mangaruhan seuri Anjeun. Ku sabab, nyoba utamana nyingkahan pangan kasebut sarta juices peuting.

tip! Di antarana produk susu leuwih diet Anjeun. kuat, huntu cageur bisa attributed ka gizi dina pangan kawas yogurt, susu jeung kiju.

Anjeun tiasa gaduh hiji concoction whitening di imah jeung péroxida jeung baking soda. Paké campuran ieu sikat huntu Anjeun nepi ka sapuluh menit geus tos dilakonan. Kudu ati kumaha teuas Anjeun sikat, sabab bisa ngabalukarkeun iritasi gum.

A metoda basajan pikeun huntu whiter pikeun nyampur uyah méja jeung jeruk nipis. Jieun campuran di mana wae wadahna disegel, ku kituna anjeun bisa make eta mindeng jeung jarang bakal bari.

tip! Minum ngaliwatan jarami bisa mantuan nyegah noda huntu. Ku minum ngaliwatan jarami hiji, Anjeun ngaleutikan waktu éta huntu Anjeun kakeunaan cairanana.

Baktéri bakal tumuwuh kira-kira sungut anjeun sanggeus dahar. Lamun huntu Anjeun teu cleaned, baktéri bisa ngabalukarkeun loba masalah, jadi inget ka sikat eta.

Candak daun salam nu garing jeung peels oranyeu garing jeung grind kana bubuk a. Tambah hiji Santika cai ketok pikeun powder nu, jeung bakal instan nyieun odol huntu alami whitening. Ieu ogé geus kapanggih nyegah isu sejenna nu berhubungan ka huntu Anjeun.

tip! Buah bisa dipaké salaku gede, asli, jalan aman whiten huntu. Strawberries gawe utamana oge pikeun tujuan ieu.

Lamun trays teu cocog huntu Anjeun oge, kimia ti gél whitening bisa seep kaluar balukarna iritasi gum.

Sababaraha remedies alami bakal mantuan huntu whiten, saperti cuka cider apal. Hal ieu dipikanyaho cleanse huntu jeung nyabut noda bari nyoplokkeun baktéri dina sungut anjeun. Coba gargling cuka ngeunaan sakali sapoé saméméh sikat huntu Anjeun.

tip!

seuri anjeun bakal kasampak caang. Coba ngagunakeun warna lip jeung lipstik nu kasampak blue basis atawa pake lip gloss. Warna anu reds blue-tined atawa berries mantuan huntu Anjeun muncul whiter. Tetep jauh ti produk matte lip sabab bisa ngabalukarkeun huntu Anjeun.

tip!

Minum cai sanggeus consuming inuman nu kokotor huntu bisa ngajaga huntu Anjeun. A bilas cai nyegah netta ngabalukarkeun inuman ti setting.You ogé bisa nginum ngaliwatan jarami hiji.

tip!

Jieun tangtu nu sikat, floss, jeung ngagunakeun urut gum sahenteuna dua kali sapoé. Cara paling optimum pikeun mastikeun huntu Anjeun ka sikat jeung floss unggal waktu dahar atawa nginum nanaon. Ku cara ieu Anjeun bisa mastikeun meunang leupas tina lebu dahareun jeung piagam anu bisa ngeureunkeun nepi staining huntu Anjeun.

tip!

buah strawberry némpelkeun bisa mantuan Anjeun huntu whiten. Mash strawberries seger kana némpelkeun a, terus panawaran campuran ka huntu Anjeun. Nu strawberry katukang bakal ngabalukarkeun huntu Anjeun jadi whiter tanpa kudu keur bahan kimia kasar. métode imah whitening Hal ieu bisa mantuan Anjeun nyingkahan leuwih-whitening jeung mere Anjeun seuri alami bodas.

tip!

Mouthwash bisa ngabalukarkeun sababaraha huntu Anjeun. Tanya dokter gigi Anjeun naha atawa teu boga huntu anu bisa tahan efek make mouthwash.

tip!

Ku ayeuna nyaho aya loba pamanggih dina subyek whitening huntu. Anjeun kudu boga sababaraha gagasan ayeuna tentang kumaha carana meunangkeun nu pearly seuri bodas tanpa ngarusak huntu Anjeun. Ngalaksanakeun saran dina artikel ieu jeung aman indit ngeunaan nyieun seuri Anjeun caang.

tip!

Jadi munggaran mairan - Naon anu anjeun pikirkeun?
Posted by Guide huntu Whiten - Juni 5, 2016 di 12:51 AM

kategori: Huntu Tips Whiten   tags: , , , , , ,

Kumaha whiten huntu gancang jeung karya!

Aya loba cara hiji jalma bisa milih pikeun, tentang kumaha carana kumaha whiten huntu. ngabogaan bersih, huntu bodas nyaeta deal gedé. Lamun huntu Anjeun keur pilari pangalusna maranéhanana, Anjeun ngarasa leuwih alus ngeunaan diri sarta leuwih percaya diri, siap pikeun nyokot dina dunya. Di sisi anu sanésna, jeung huntu konéng dingy, anjeun mimiti ngarasa teu aman komo bisa jadi teu hayang seuri. Langkungna waktos, huntu Anjeun ngan bade meunangkeun parah lamun teu nyokot léngkah ditangtoskeun arah whitening jeung brightening eta.

Pikeun meunangkeun huntu bodas, lengkah kahiji Anjeun meureun hoyong coba kumaha whiten huntu ieu ngaganti nepi odol teratur Anjeun pikeun vérsi whitening. odol ieu ngandung bahan ditambahkeun, whitening produk nu digawé pikeun nyabut noda off huntu Anjeun, ninggalkeun eta néangan caang jeung whiter ti saméméh. toothpastes ieu ilaharna harga sarua jeung odol Anjeun nu biasa, tapi bisa mere Anjeun hasil dramatis sanggeus komo saukur sababaraha kagunaan.

Produk strips bodas sok pohara populér. Upami anjeun hayang diajar kumaha whiten huntu, nyobian strips bodas kaluar pikeun diri jeung nempo naon béda bisa sakitu. Kalolobaan produk strips bodas ngandung sapuluh ka dua puluh strips, jeung biasana nyarankeun yen Anjeun pake hiji poé nepi ka anjeun geus dipaké kabéh strips. Ku tungtung waktu nu, Anjeun kudu bisa bewara hiji pamutahiran signifikan dina kaayaan jeung warna huntu Anjeun.

Aya ogé jalan sejen dina kumaha whiten huntu nu huntu laser prosedur whitening, prosedur kosmetik dipigawé di kantor dokter gigi Anjeun atawa dina huntu laser whitening pusat. Prosedur ieu méré hasil paling dramatis sakabéh huntu whitening métode, ampir instan whitening huntu Anjeun ku dua nuansa atawa leuwih. Ogé katelah pemutihan huntu, prosedur ieu cukup populér di sakuliah dunya, minangka salah sahiji huntu paling éféktif whitening métode. Salila prosedur ieu, gél husus diterapkeun leuwih huntu Anjeun, satutasna lampu laser digunakeun leuwih gél nu, ngaktipkeun eta jeung whitening huntu Anjeun jadi Hasilna.

learning kumaha whiten huntu teu kudu jadi tangtangan badag. Jeung jadi loba métode whitening huntu éféktif, Anjeun bisa manggihan cara anu hade pikeun anjeun méré Anjeun caang, seuri bodas anjeun geus sok ngimpi of. Teu kudu kos maneh pakaya pikeun nyabut noda tangguh ti off huntu jeung nyirorot ngaronjatkeun seuri Anjeun. Nu caang huntu Anjeun, leuwih nu anjeun hoyong seuri, jeung lamun ngarasa leuwih alus anjeun kasampak leuwih alus.

internet ngarupakeun sumber pangalusna pikeun anjeun ngagunakeun lamun néangan cara kumaha whiten huntu. Anjeun leres pisan bakal ngumpulkeun kavling wincikan alus ngeunaan cara kumaha whiten huntu jeung nu pasti bakal nyieun rasa nyaho nu boga caang jeung whiter huntu mangrupakeun kaunggulan ka dulur, sahingga nempo ka eta nu boga seuri pangalusna anjeun tiasa gaduh.

Jadi munggaran mairan - Naon anu anjeun pikirkeun?
Posted by Guide huntu Whiten - Juni 5, 2016 di 12:04 AM

kategori: Home Dumasar ka Whiten huntu   tags: , , , ,