Posts tagged "noda huntu"

Cabut huntu anjeun noda Jeung Discoloration Jeung Tips ieu

Meunangkeun huntu Anjeun jadi bodas mungkin bisa mahal jeung time-consuming. Aya loba cara pikeun whiten huntu. Maké bongbolongan ieu Anjeun bisa mantuan huntu whiten dina fashion gampang.

Hal kahiji anu kudu ulah nepi ka whiten huntu Anjeun ka rutin hadir cleanings dental. Pastikeun yen anjeun hadir pasini beberesih biannual jeung hygienist dental Anjeun. Hal ieu bisa jadi rada basajan, nepi ka ngan hayu lulus ku hiji poe jeung rencanana dina sugan brushing dua kali isukan teuas, tapi éta hal anjeun kungsi kudu ngalakonan. Anggap eta geser sakali jeung anjeun kamungkinan digolongkeun kana watek jeung indit katuhu deui ka pasagi hiji.

tip! Pastikeun pikeun nyegah kopi, anggur jeung rokok. produk ieu ngandung bahan kimia poék nu bakal kokotor huntu Anjeun.

Geus sababaraha kali nunjukkeun yén haseup roko discolors huntu Anjeun.

Ieu gampang pikeun meunangkeun huntu whitening strips, jeung maranehna anu cukup murah. Kantun nempatkeun strip dina huntu Anjeun pikeun jumlah waktu dibikeun dina parentah, jeung huntu anjeun bakal whitened. strips ieu geus biasana nawarkeun hasil goréng, bari jeung maranehna dipaké pikeun jadi pohara populér, maranehna teu meuli salaku loba ku pamakéna.

tip! Sanggeus dahar makan atawa nginum inuman a, Anjeun kudu geura-giru make cai bilas kaluar sungut anjeun. Ieu baris mantuan ngajaga résidu ti staining huntu Anjeun.

Whitening Produk

Floss jeung sikat huntu Anjeun sahenteuna dua kali poean. Ieu mantuan Anjeun ngalawan piagam saméméh bisa ngawangun nepi jeung nyieun huntu Anjeun kasampak nasty jeung discolored. Tinimbang ngamungkinkeun piagam diuk dina huntu Anjeun sadaya peuting, sikat jeung floss saméméh waktu sare.

tip! Whiten huntu Anjeun alami jeung strawberries. Strawberries geus dipikawanoh pikeun ngahasilkeun huntu bodas.

Anjeun bisa ngamekarkeun sensitipitas ka sababaraha huntu produk whitening bisa ngahasilkeun. Hal ieu bisa jadi cukup nyeri jeung bisa jadi waktu anu singget tapi masih hurts. Lamun sangsara sensitipitas ieu, nganjang dokter gigi Anjeun saencan Anjeun terus make nu mana wae nu produk whitening. Manéhna bisa nyarankeun produk anu moal pangaruh huntu Anjeun cara nu.

Meunangkeun dipariksa-up ti dokter gigi Anjeun pikeun mastikeun yén éta téh aman kanggo Anjeun pikeun whiten huntu Anjeun. Ulah runtah waktu jeung duit nyoba kaluar unggal imah whitening produk. Gumantung kaahlian dokter gigi Anjeun nyaéta sarana jauh leuwih efisien tina manggihan produk anu hade pangalusna pikeun anjeun.

tip! Minum loba cai téhnik gede pikeun mantuan ngajaga huntu Anjeun bodas. Minum cai dina dasar sering bakal mantuan ngajaga noda ti ngabentuk jeung bakal tetep huntu Anjeun Freshly rinsed.

Anjeun bisa jadi kudu ngalakonan ieu sababaraha kali pikeun meunangkeun huntu Anjeun kasampak pohara patri.

Minum ngaliwatan jarami bisa ngaleutikan staining huntu ti inuman. jarami mantuan dina ngurangan waktu inuman geus ka kokotor huntu Anjeun. cairanana mana lempeng turun tikoro Anjeun tinimbang nyieun kontak jeung huntu Anjeun.

tip! A panarjamah dental bisa ménta hasil kualitas nu leuwih luhur ti sawaktos Anjeun make leuwih produk counter. métode ieu huntu whitening waragad leuwih, tapi hasilna saharita.

dokter gigi anjeun bisa jadi bisa méré nasihat ka Anjeun tentang nu di-imah whitening pakakas anu éféktif tanpa ngaruksakkeun huntu atawa gugusi.

Nyerah udud for jeung alus. Sedengkeun roko geus dipikawanoh jadi goréng pikeun kaséhatan Anjeun sakabéh, éta ogé goréng pikeun huntu Anjeun. Kanyataanna, salah sahiji tanda paling atra nu batur anu perokok nyaéta huntu konéng maranéhanana. Hal ieu bisa jadi hésé pikeun tetep huntu bodas bari udud. Quitting roko pisan teuas, tapi unggal roko anjeun nyingkahan bakal ngurangan efek dina huntu Anjeun.

tip! Purchasing hiji sikat huntu listrik nyaéta cara gede pikeun meunangkeun huntu whiter. toothbrushes Electronic mantuan nyabut noda tina dahareun, produk anggur jeung bako leuwih tuntas ti sikat huntu manual.

Sikat huntu Anjeun rutin lamun boga smile.Food gede jeung item nu sejen bisa ngawangun dina huntu jeung discolor atawa kokotor eta sanggeus sababaraha waktu. Anjeun teu kudu kudu merhatikeun jeung discoloration salami anjeun rutin sikat huntu Anjeun.

Lalajo keur unggal sensitipitas huntu jeung gusi lamun maké whitening toothpastes atawa strips di imah. Mun ieu teu lumangsung, néangan produk nu teu boga salaku loba péroxida di antarana. biasana, ieu efek samping minor bakal ngaleungit sababaraha poé sanggeus anjeun geus dimimitian maké produk.

tip! Nyaho kumaha oge huntu dipilih Anjeun whitening metoda ngalakukeun. Anjeun bisa jadi kuciwa lamun nyangka leuwih ti metoda whitening bisa nganteurkeun.

Coba brushing huntu Anjeun sareng sababaraha jus strawberry. Ieu mangrupa jalan anu cukup murah pikeun meunangkeun seuri anjeun sok hayang.

Huntu enamel ieu comprised zat mineral bisa nyegah inféksi tina akar jeung bahaya séjén anu bisa ngarugikeun huntu. Sababaraha bahan kimia dina produk whitening, kaasup asam kuat, tiasa ngaruksak enamel jeung ngabalukarkeun éfék négatif séjén.

tip! Ieu téh hiji misconception nyebar nu ngagunakeun lemon jeung jus jeruk nu métode nu hadé pikeun lalaki huntu Anjeun caang, tapi ieu ngan teu kasus. Ieu teu bener sakumaha bari maranéhanana bisa whiten huntu Anjeun rada, maranehna pasang aksi risiko hiji ogé.

Lamun laju jeung efektivitas anu luhur prioritas huntu-whitening Anjeun, Anjeun kudu geura-giru nganjang dokter Anjeun. Whitening huntu anjeun teu sok hiji kalakuan kosmetik gampang. Tanpa manéh dokter gigi hiji, Anjeun risiko ngaruksak huntu jeung kaséhatan lisan umum Anjeun kana waktu.

Pastikeun anjeun floss rutin. Flossing greatly AIDS di ngaleupaskeun piagam nu, dina waktosna, bisa mantuan nyegah staining huntu Anjeun. Meunangkeun dina watek flossing poean jeung mawa sababaraha sareng anjeun ngagunakeun sanggeus unggal tepung. Pastikeun anjeun floss huntu Anjeun saencan waktu sare ku kituna anjeun teu ngidinan baktéri tetep dina huntu Anjeun sadaya peuting.

tip! Coba dahar pangan crunchier. Huntu bisa jadi leuwih bodas ti dahar seledri, apel jeung wortel.

Whitening pens huntu bisa jalan gede whiten huntu Anjeun. Jadi waspada tina efek tina gél lamun Anjeun keur maké gels sabab Akın ka ngabodaskeun a. Anjeun kudu make caution jeung metoda ieu sarta pastikeun anjeun teu ngalakukeun hal eta mindeng teuing.

Campur jeruk nipis sarta uyah méja keur produk whitening homemade. Jieun campuran disegel dina hiji wadah, jeung maké éta dumasar kana waktu jeung sababaraha worries ngeunaan eta spoiling.

tip! whiteners huntu kudu kungsi dipaké nepi ka anjeun geus consulted jeung dokter gigi Anjeun. Anjeun bisa manggihan nu sagala nu dipikabutuh pikeun bule sparkling ieu beberesih alus.

Hiji sikat huntu listrik leuwih hade tinimbang jalan gede brighten seuri Anjeun. toothbrushes Electric huntu bersih oge jeung biasana dipaké pikeun nyabut discolorations deet tina teeth.They Anjeun ngabersihan off nu mana wae nu warna konéng ti wewengkon beungeut huntu Anjeun.

Tetep jauh ti tea jeung kopi pikeun nyegah staining huntu Anjeun. inuman ieu discolor huntu lamun nginum eta sakabehna.

tip! Sanggeus hidangan nyapek karét pikeun ngajaga huntu Anjeun bodas jeung beresih. Aya loba gusi nu ngandung ajen whitening nu bakal lalaunan fad discolorations.

Ulah jadi fooled ku toothpastes nu diémbarkeun salaku huntu whitening. Maranéhanana bisa mantuan pikeun whiten huntu Anjeun, tapi anjeun bakal kudu make eta ditéang jeung metoda sejen. Upami Anjeun hoyong whitening odol, keukeuh dina hiji nu ngandung baking soda.

Anjeun bisa coba brushing huntu Anjeun ngagunakeun mesek cau a. Loba jalma manggihan trik basajan ieu jadi cukup éféktif. Rub jero tina mesek cau leuwih huntu Anjeun ka whiten. Saterusna, nuturkeun jeung brushing biasa. Hasil whitening bakal langsung jadi semu.

tip! Search for huntu whitening produk di pakarangan Anjeun tinimbang toko ubar nu. Babakan tangkal walnut aya alusna dipikanyaho pikeun ngaleungitkeun noda ti huntu.

Sikat huntu Anjeun langsung sanggeus meunang nepi, jeung pas rek indit ka bed nempo huntu Anjeun meunangkeun whiter.

Pastikeun pikeun kungsi ngagunakeun huntu sistim whitening lamun anjeun aya di mana wae panggung kakandungan atawa anu breastfeeding. ibu Expectant jeung asuhan geus gusi sensitip pisan. Salaku tambahan, bahan kimia kapanggih dina produk ieu bisa jadi masalah. tibatan, ngan tetep seuri Anjeun caang jeung brushing alus sarta flossing rutin salila waktu husus ieu. Anjeun sok bisa milih geus huntu Anjeun whitened sanggeus Anjeun kakandungan atawa asuhan waktu geus réngsé.

tip!

Nyaho naon nyangka ti huntu Anjeun metoda whitening bade ngalakukeun pikeun anjeun. Anjeun tiasa ngeureunkeun up for disappointment lamun ekspektasi Anjeun luhur teuing. Tanya dokter gigi naon nyangka.

tip!

Huntu enamel ngajaga huntu ti inféksi tina akar jeung bahaya séjén anu bisa ngarugikeun huntu. Produk nu ngandung kaasaman luhur atawa bahan kimia toksik séjén bisa ngaruksak ka huntu leuwih ti eta bakal mantuan eta.

tip!

huntu Whiter

tip!

Meunangkeun huntu bodas hayang bisa mahal jeung rada of repot a. Loba pakakas jeung métode nu kaluar aya pikeun mantuan Anjeun meunangkeun huntu whiter. Ku nerapkeun tips ieu, Anjeun bisa meunangkeun huntu whiter tanpa belanja duit Anjeun dina leyuran professional.

tip!

Jadi munggaran mairan - Naon anu anjeun pikirkeun?
Posted by Guide huntu Whiten - Juni 5, 2016 di 12:39 AM

kategori: Home Dumasar ka Whiten huntu   tags: , ,