Posts tagged "tips huntu bodas"

gampil, Cara murah Pikeun brighten Smile anjeun

Aya cara aman pikeun meunangkeun seuri whiter? Teu sakabéh pangalusna atawa bisa dipercaya. Artikel ieu bakal méré sababaraha huntu alus teuing kalayan perawatan jeung betah.

Lengkah kahiji whiter, huntu caang nyaeta alus, beberesih professional. cleanings dental kudu rutin a, di mana Anjeun ngajadwalkeun unggal pasini saban genep bulan. Tapi, beberesih professional biasa gampang pikeun mopohokeun tapi biasana ditutupan ku kalolobaan tipe asuransi dental.

tip! Saatos Anjeun whiten huntu Anjeun, jadi ati naon anjeun nginum atawa dahar. Maranéhanana baris nyerep noda jeung warna leuwih gampang nu bisa ngabalukarkeun discoloration.

Laser whitening mangrupa salah sahiji prosedur paling éféktif nu bisa ngahasilkeun hasil gancang. Ieu bakal cara anu pangalusna pikeun ngabogaan huntu Anjeun dibalikkeun deui ka bodas awal maranéhanana sabab bisa. A leyuran pemutihan ieu brushed dina huntu Anjeun, mangka laser ieu garapan dina raraga pikeun ngaktipkeun. huntu anu instan ku saeutikna lima atawa genep nuansa.

Kadé ngawengku bungbuahan atah jeung sayuran di diet Anjeun, pikeun mantuan ngajaga huntu Anjeun kuat jeung sehat. pangan lemak nambahan kasempetan cavities sarta bisa ngabalukarkeun discoloration huntu Anjeun. Hindarkeun rupa ieu pangan sabab detrimental ka kaséhatan huntu Anjeun. Anjeun oge kudu nyingkahan terus snacking lamun dimaksudkeun keur seuri cageur.

tip! Hindarkeun inuman huntu-staining lamun Anjeun keur néangan huntu bodas. tipe ieu inuman di antarana coke, kopi jeung teh hideung.

Anjeun kudu ati pisan lamun dahar atawa nginum sanggeus ngabogaan huntu a whitened. huntu Whitened bakal gampang nyerep rupa-rupa warna atawa noda ti dahareun jeung inuman. Tetep jauh ti pangan jeung inuman poék atawa staining sanggeus anjeun geus kungsi huntu Anjeun geus whitened. Kopi mangrupa conto hal anu bakal soak kana huntu jeung ngabalukarkeun parobahan warna.

Coba minum ngaliwatan jarami pikeun mantuan huntu Anjeun tetep bodas jeung caang. Maké jarami a ngajadikeun eta kurang kamungkinan yén inuman anjeun meakeun bakal kokotor huntu Anjeun. cair bakal jalan gede huntu jeung turun tikoro Anjeun.

tip! A whitening professional bisa jadi mahal, tapi meureun kalawan cara anu pangalusna pikeun ngamimitian whitening huntu Anjeun. Sedengkeun metoda ieu leuwih ongkosna mahal, eta nyadiakeun pangalaman leuwih alus sarta leuwih gancang whitening ti Métode séjén.

Strips ka huntu whiten anu gampang sadia ka unggal madhab sarta ogé cukup murah. strips ieu digawe ku meresihan noda beungeut ti huntu jeung bahan kimia nu diolah jeung strips them.Whitening whiten geus leungit popularitas anyar, sabab teu nyadiakeun hasil pangalusna.

Ieu téh jadi penting nu iraha wae Anjeun perlu huntu Anjeun whitened, sanggeus unggal tepung Anjeun kudu sikat huntu Anjeun. partikel kadaharan leftover bisa ngakibatkeun tumuwuh baktéri dina beungeut huntu Anjeun. Mun anjeun teu ngidinan huntu Anjeun ka heuras back up, baktéri bisa ngabalukarkeun loba masalah, jadi pastikeun Anjeun sikat.

tip! Lamun anjeun merlukeun seuri bodas katuhu jauh, Anjeun kudu nganjang dokter gigi Anjeun katuhu jauh. Iraha anjeun nyoba ménta seuri whiter, Anjeun ngajalankeun risiko ngabalukarkeun ngarugikeun tinimbang nyieun parobahan positif.

Anjeun kudu nengetan mana wae sensitipitas nu whitening perlakuan. Hal ieu bisa jadi cukup nyeri jeung bisa jadi waktu anu singget tapi masih hurts. Lamun ieu lumangsung, pastikeun Anjeun tempo dokter gigi saméméh anjeun terus ngagunakeun produk whitening. Nya meureun nyaho ngeunaan pilihan beda nu teu bakal mangaruhan anjeun ieu huntu Anjeun.

Udud jeung huntu whitening teu gawé bareng. Upami Anjeun hoyong huntu bodas geulis, anjeun bakal kudu eureun udud. Lamun anjeun méakkeun duit dina perlakuan whitening jeung jaga roko, geus runtah duit. Sagala rupa nu digawé ka whiten huntu anjeun bakal leungit lamun haseup.

tip! Saméméh dimimitian huntu whitening, ngobrol jeung dokter gigi Anjeun. Lamun nyaho yén anjeun bakal kudu karya dental utama dipigawé dina mangsa nu bakal datang, reureuh huntu Anjeun prosedur whitening nepi ka pagawean geus réngsé.

Jieun hiji pamakéan single sikat huntu stowed jauh for lamun dahar manisan atawa manisan séjén. pangan ieu bisa lengket huntu Anjeun gampang, sarta bisa ngamimitian ngaruksak eta. Saanggeus ngarasakeun nu amis, nyokot hiji atawa dua moment ka sikat huntu Anjeun. Odol teu diperlukeun upami Anjeun tuntas scrub huntu jeung bilas eta oge.

Sikat jeung odol huntu whitening. Sanajan toothpastes ieu teu jadi potent salaku whiteners séjén, maranéhanana baris nyabut nu mana wae nu noda anyar jeung nangtayungan huntu ti noda anyar. toothpastes ieu ngandung abrasive hampang dijieun tina silika nu bakal bisa dipaké tampa kudu ngaruksak enamel.

tip! Kadé ka sikat, gum urut, jeung floss dua kali sapoé sahenteuna. huntu anjeun bakal tetep loba whiter lamun sikat jeung floss unggal waktu anjeun geus tepung atawa snack.

Bilas sungut Anjeun saatos Anjeun nginum atawa nginum. huntu anjeun bakal tetep whiter lamun euweuh boga waktu pikeun ngabersihan eta sanggeus consuming kadaharan atawa inuman. Ieu bisa mantuan pikeun nyegah noda jeung cavities.

Maké huntu whitening pens bisa mantuan Anjeun whiten huntu Anjeun. Tapi, éta penting jadi cautious ngeunaan ngagunakeun eta, sabab gawe kawas ngabodaskeun. Pikeun meunangkeun hasil nu pangsaena ti metoda ieu, Anjeun kudu nerapkeun eta kalayan perawatan jeung nyingkahan overdoing eta.

tip! Sababaraha toothpastes whitening teu sadaya maranehna nyebutkeun maranehna. Maranéhanana bisa mantuan pikeun whiten huntu Anjeun, tapi pangalusna dipaké ditéang jeung strategi séjén.

Anjeun hoyong buka dokter gigi pikeun meunangkeun huntu Anjeun cleaned sahenteuna dua kali saban sataun. Tanya kantor ka kontak Anjeun tentang saminggu saméméh pasini Anjeun deukeut.

Ngobrol dokter gigi Anjeun ngeunaan cara healthiest ka whiten huntu Anjeun saencan meuli nanaon. dokter gigi Anjeun bisa ngabejaan ka maneh naon pangalusna di kaayaan jeung ngingetkeun Anjeun tentang efek samping.

tip! Ngawangun flossing kana regimin Anjeun. Flossing dina dasar poean mantuan pikeun leupas sungut anjeun piagam, nu mangrupa salah sahiji sabab discoloration huntu.

cai nginum mindeng bakal mantuan Anjeun sareng huntu whiter. Rinsing jeung cai nyaéta jalan anu sae pikeun nyegah noda ti appearing.Make eta kabiasaan nginum cai jeung hidangan jeung salila hidangan.

Anggur jeung soda nu musuh anjeun dina quest Anjeun pikeun huntu bodas. inuman ieu bisa kokotor atawa discolor huntu Anjeun. Ngaganti poto eta sareng inuman healthier. Upami Anjeun hoyong nginum inuman ieu atoh, pastikeun Anjeun sikat huntu Anjeun pas mungkin mitigate pangaruh staining.

tip! Babakan tangkal walnut bisa dipaké pikeun gently scrub jauh nu noda dina huntu Anjeun. Maké babakan ieu rutin bisa nyabut noda ieu jeung discoloration konéng ilahar ditempo ti pamakéan bako atawa ti inuman tangtu minum.

Bungbuahan jeung veggies jeung konsistensi serat bisa dipaké pikeun alami scrub huntu Anjeun. Sababaraha pangan nu bakal digawekeun nu brokoli, bonténg, wortel, jeung wortel. Coba swish dahareun di sungut anjeun meunang leuwih wewengkon katutupan.

Nyuntik leuwih item susu kana diet Anjeun. kuat, huntu cageur bisa attributed ka gizi dina pangan kawas yogurt, susu jeung kiju. mineral ieu ogé ngaronjatkeun enamel huntu Anjeun, nu ngajadikeun huntu Anjeun kurang susceptible ka pangan jeung hal séjén nu ilaharna ngabalukarkeun discoloration. Ieu ngandung harti yén kaasup pangan saperti ieu di diet Anjeun bakal mantuan Anjeun gaduh seuri nu whiter.

tip! Home remedies pikeun meunangkeun huntu whiter condong boga sisi turun–maranehna kadang bisa ngabalukarkeun sensitip, gusi ngabareuhan anu matuh ka perdarahan. Ulah ragu konsultasi dokter gigi Anjeun upami Anjeun ngalaman nu mana wae nu ieu isu dental.

Baktéri bakal tumuwuh kira-kira sungut anjeun sanggeus dahar. Mun anjeun teu ngidinan huntu Anjeun ka heuras back up, baktéri bisa ngabalukarkeun loba masalah, jadi inget ka sikat eta.

Hindarkeun inuman poék jeung bungbuahan pikeun ngajaga huntu bodas Anjeun. inuman nu tangtu, saperti anggur beureum jeung kopi, bisa ninggalkeun noda dina huntu Anjeun. Lamun ngan saukur teu bisa nyerah inuman ieu, sip ngaliwatan jarami ka jalan gede pangaruh staining.

tip! Pikeun whiten huntu Anjeun anjeun bisa kalayan gampang sikat sareng némpelkeun péroxida jeung baking soda. Boh hal ieu bahan aya di paling toothpastes whitening komérsial, can bisa kapanggih di goah Anjeun di imah.

zat ieu bisa ngabalukarkeun jero noda dina huntu Anjeun. Lamun Anjeun kudu nginum kopi atawa tea, Anjeun bisa make jarami pikeun nginum eta, sikat huntu Anjeun saatos pagawean cup Anjeun, atawa sikat huntu giru sanggeus inuman Anjeun rengse. Minum tea jeung kopi, babarengan jeung roko, nu kontributor utama ka discoloring huntu masarakat.

Pake ubar alami pikeun whiten huntu Anjeun, kawas cuka cider apal. Ieu geus dipintonkeun nyabut noda jeung ngaleungitkeun baktéri dina sungut leuwih. Jadi éféktif jeung perlakuan, kekemu poean jeung cuka nu, isuk-isuk geus leuwih hade, teras turutan nepi jeung brushing huntu.

tip! Pilih sikat huntu katuhu. Nyarita jeung dokter gigi Anjeun pikeun meunangkeun nasihat nya naon sikat huntu kudu Anjeun milih.

huntu alam

Aya whiteners huntu alami nu bisa jadi bisa manggihan ker tinimbang meuli eta, sahingga nyimpen duit. Babakan tangkal walnut mangrupakeun perlakuan alus teuing dipaké pikeun whiten huntu. Meunangkeun babakan ti tangkal, bilas eta tuntas jeung rub huntu Anjeun sareng eta. Ieu karya nyabut noda jeung piagam.

tip!

Anjeun kudu nyaho yen sagala leyuran whitening ngan whiten huntu alami. Lamun boga veneers, kawas crowns, fillings, veneers atawa tipe séjén karya dental dina huntu hareup hareup, maranéhanana baris tetep warna sarua. Whitening huntu alami bisa ngabalukarkeun karya dental anu geus dipigawé lengket kaluar nyata.

tip!

Konsultasi orthodontist Anjeun atawa dokter gigi saméméh milih whiten huntu Anjeun. Ulah ngamimitian whitening huntu Anjeun upami Anjeun geus ngalakonan nu mana wae nu isu séjén.

tip!

A perokok gampang titik alatan maranéhanana noda konéng dina huntu. Hal ieu bisa jadi rada hese pikeun ngajaga seuri bodas lamun haseup. Upami Anjeun gaduh ngaroko, Anjeun kudu neukteuk deui pikeun kaséhatan jeung penampilan huntu Anjeun.

tip!

Paké sisi jero hiji oranyeu mesek pikeun rub noda jeung nyieun huntu Anjeun whiter. Anjeun oge bisa nyampur garing peels oranyeu jeung taneuh bay daun nyieun hiji toothpaste.Make aromatik pastikeun bilas sungut anjeun lamun salse brushing ka miceun kabeh gula buah tambahan.

tip!

Tetep jauh ti mouthwashes warna sabab ngandung colors.Mouthwashes ditambahkeun ngandung dyes pikeun nambahkeun warna bisa ngabalukarkeun discoloration nu teu dihoyongkeun ka nembongan dina huntu Anjeun.

tip!

Brushing huntu Anjeun ukuran pelindung rupa. Anjeun sok bisa meunangkeun sababaraha odol husus dijieun pikeun whiten huntu Anjeun. Aya loba rupa beda, jadi nalungtik eta bisa mantuan Anjeun manggihan hiji lumaku pikeun huntu Anjeun.

tip!

Coba ningkatkeun napas Anjeun pikeun meunangkeun seuri whiter. Nguji napas Anjeun ku licking bagian bersih leungeun Anjeun. Lamun bisa bau ciduh nu, ngagunakeun mint atawa sababaraha mouthwash. Lamun indit jeung mouthwash, mastikeun yén éta téh alkohol-bébas pikeun nyingkahan drying sungut anjeun.

tip!

Whitening huntu

tip!

Whitening huntu Sparks cukup diskusi. Hal ieu ngaharepkeun nu sanggeus maca artikel ieu nu bakal ngarasa leuwih percaya diri ngalaksanakeun sababaraha gagasan dibere keur whitening huntu. Paké informasi ieu aman ngaronjatkeun warna huntu Anjeun.

tip!

Jadi munggaran mairan - Naon anu anjeun pikirkeun?
Posted by Guide huntu Whiten - Juni 5, 2016 di 12:56 AM

kategori: Home Dumasar ka Whiten huntu   tags: , , , , , , , ,