Posts tagged "vitamin C"

Jieun Smile anjeun Dazzle Jeung Tips ieu

Meunangkeun huntu Anjeun bisa nyokot loba duit jeung waktu-consuming. Aya loba métode jeung téknologi pikeun meuli ayeuna ka whiten huntu anu bisa dibasajankeun sadaya remedies alami pisan panganyarna dina artikel technology.This bakal mintonkeun hiji maca upami Anjeun hoyong dibuktikeun huntu-whitening tips nu digawé gancang jeung éféktif.

Pikeun hasil panggancangna, neangan ladenan whitening professional. Maranéhanana bisa nyokot neng pondok sababaraha, jeung hasil dramatis bakal lepas jadi lila langgeng. Huntu whitening campuran nu dokter gigi Anjeun gaduh aksés ka nu leuwih éféktif batan naon bisa manggihan di toko ubar lokal Anjeun.

tip! Pikeun ngajaga whiter, huntu cleaner, cleanings dental teratur anu kudu. Pastikeun tetep nepi ka genep pasini bulan Anjeun ku scheduling nyatu waktu sateuacanna.

A sababaraha kunjungan dental ka huntu Anjeun whiter. Dokter gigi bisa maké whitening prosedur huntu anu teu bisa dibeuli leuwih deui-counter.

Anjeun tiasa make strawberries ka whiten huntu Anjeun. Nu organik make up tina strawberries bisa mantuan whiten huntu Anjeun tanpa bahan kimia kasar. strawberries puree nyieun odol homemade, atawa rub strawberries seger langsung dina huntu Anjeun.

tip! pangan atah, utamana bungbuahan sarta sayuran tetep huntu Anjeun cageur. Diolah jeung pangan damang teu ngan ngahurungkeun huntu Anjeun konéng, tapi ogé bisa ngabalukarkeun cavities.

Lemons jeung jeruk méré Anjeun vitamin C, tapi ogé boga huntu-whitening properties.Rub jero tina mesek ngalawan huntu Anjeun pikeun éfék whitening halus. Anjeun oge bisa nambah saeutik saeutik uyah ka peels pikeun ngaronjatkeun hasil katempo yen metoda ieu bakal nampilkeun.

Pake parentah kaasup jeung produk whitening. rada, bisa ngabalukarkeun karét jeung sungut iritasi, komo ngabalukarkeun karuksakan dental masif. Paké huntu whitening produk persis sarta ngan minangka maréntahkeun dina iket.

tip! A zat alami basajan tapi éféktif téh baking soda. Dicampurkeun jeung cai, bisa mantuan whiten huntu Anjeun.

Hal penting kahiji lamun nyoba ngajaga huntu Anjeun meunang cleanings dental ditangtoskeun. Meunangkeun huntu Anjeun cleaned unggal genep bulan jeung nyieun pasini bakal datang Anjeun bari di kantor pikeun beberesih anjeun ayeuna.

Hal pangalusna Anjeun bisa ngalakukeun pikeun ngabogaan seuri whiter pikeun rutin ngadatangan dokter gigi Anjeun pikeun cleanings. Rutin ngajadwalkeun cleanings ieu dua kali unggal taun. Lamun dipigawé Anjeun sareng beberesih a, nyetel pasini di handap ieu Anjeun jadi Anjeun ulah poho. Meunangkeun kantor Anjeun méré Anjeun panginget ku telepon.

tip! Huntu whitening odol bener teu jauh beda ti odol biasa. Ieu teu bener pamanggih pangalusna pikeun runtah duit dina produk nu teu bakal nyieun loba bédana a.

Dahar pangan séhat; pangan atah kawas bungbuahan anu conto sampurna. Tetep jauh ti rupa ieu dahareun pikeun mastikeun huntu Anjeun huntu cageur. Anjeun oge kudu nyingkahan snacking lamun dimaksudkeun keur seuri nice.

Minum ngaliwatan jarami nyaéta salah sahiji loba trik leutik nu bisa mantuan ngajaga huntu whiter. Lamun Anjeun maké jarami a, cairanana kurang dipikaresep datang di kontak jeung beungeut huntu Anjeun. cair bakal jalan gede huntu jeung turun tikoro Anjeun.

tip! Pikeun ngahontal jeung ngajaga huntu bodas, sikat jeung floss huntu Anjeun unggal poé tanpa gagal. Upami Sadérék nu ieu, bakal meunang leupas tina ngawangun ku piagam nu nyababkeun discoloration huntu.

Hal ieu ogé documented kanyataan yén haseup roko dihasilkeun ku udud rokok discolors huntu Anjeun unggal waktu anjeun inhale.

Ngabogaan whitening dilakukeun ku dokter gigi Anjeun bener gumantung kana kumaha gancang Anjeun kudu hasil, jeung kumaha sangar huntu Anjeun geus patri. Padahal ieu bakal leuwih mahal, Anjeun bisa ngeureunkeun nepi ka leuwih gancang, hasil leuwih impressive ti Anjeun bisa meunangkeun ngaliwatan téhnik whitening séjén.

tip! connoisseurs anggur beureum, utamana maranéhanana anu imbibe rutin, condong boga discoloration huntu. Warna anggur beureum kaserep kana enamel huntu urang nu ngajadikeun eta darker.

toothpastes teratur jeung whitening pastes huntu nu heran similar.You teu kudu méakkeun produk nu teu ngarobah whiteness dina huntu Anjeun. Anjeun bakal wasting waktu jeung duit kaluar nu teu méré Anjeun benefit a.

Lamun ngaroko, mangka anjeun kudu eureun boga nu mana wae nu kasempetan whitening huntu Anjeun. A prosedur whitening professional waragad jumlah signifikan duit. Upami Anjeun gaduh prosedur saperti dipigawé terus terang nepi roko a, anjeun geus dialungkeun duit nu jauh. whitening bakal gancang tibalik ku udud.

tip! Kadé ka sikat, gum urut, jeung floss dua kali sapoé sahenteuna. Brushing jeung flossing handap unggal snack jeung tepung bisa mantuan huntu Anjeun cicing bodas.

Brushing huntu Anjeun katuhu sanggeus dahar mangrupakeun bagian penting tina ngajaga eta tina discoloring. Ieu pasti bener lamun datang ka kopi.

Tanya dokter gigi Anjeun keur gél whitening nu bakal Anjeun pake di imah urang keur brighten seuri Anjeun. Ieu métode ngawengku dokter gigi nyadiakeun Anjeun sareng hiji baki sungut nu bakal ngeusian jeung gél jeung nerapkeun ka huntu Anjeun pikeun jumlah waktu nu tangtu unggal peuting sababaraha minggu. Hayu urang ceuk téhnik ieu bisa whiten seuri Anjeun nepi ka dalapan nuansa caang.

tip! Mun anjeun ayeuna reuneuh, refrain ti ngagunakeun mana wae nurun tina huntu whitening produk! produk ieu’ bahan bisa jadi ngabahayakeun ka anak ngembang Anjeun. Whitening toothpastes biasana oke ngagunakeun salila kakandungan, tapi cek jeung dokter Anjeun atawa dokter gigi jadi yakin.

Salah sahiji cara anu pangalusna pikeun mastikeun huntu Anjeun ku geus pasini teratur pikeun ngadatangan dokter gigi pikeun ngabersihan eta.

Coba maké mouthwash nu specializes di whitening. Hal ieu bisa nyokot bulan pikeun meunangkeun hasil nu. mouthwashes ieu ngandung kimia whitening disebut hidrogén péroxida. Ieu pisan gampang make. Kantun bilas eta dua kali sapoé salila kira satengah menit saencan Anjeun sikat huntu Anjeun.

tip! Flossing penting. Flossing mantuan neangan leupas tina piagam, nu bisa ngabalukarkeun discoloration huntu Anjeun.

Dahar apel mangrupakeun hiji cara gede méré huntu Anjeun nu ilusi keur whiter ti maranehna sabenerna anu. pangan jeung sayuran crunchy boga kualitas abrasive anu bisa mantuan Anjeun ngabersihan huntu Anjeun tanpa ngabogaan loba karuksakan dina enamel Anjeun.

Whiten huntu Anjeun cara baheula ku rubbing poto eta sareng babakan tangkal walnut. Rubbing ieu dina huntu Anjeun tuntas cleans eta jeung ngajadikeun eta whiter. Pastikeun anjeun bilas sungut anjeun kaluar lamun maké babakan, terus sikat.

tip! Meakeun jumlah badag pangan susu. Pangan kawas susu, kiju jeung yogurt kabéh geus mineral anu bisa mantuan méré Anjeun kuat, huntu menarik nu mikahayang.

Anjeun bisa nerapkeun hidrogén péroxida jadi whiten huntu Anjeun. Anjeun bisa ngalakukeun ieu ngan saukur ku dipping a washcloth atawa material kapas dipped kana leyuran. Rub nu lawon baseuh leuwih wewengkon huntu Anjeun saatos Anjeun geus dampened eta. péroxida bakal digawe ka lighten noda jeung lawon mantuan angkat eta.

Pake daun salam jeung peels oranyeu nyieun powder rupa. Tambah cai powder ieu sikat jeung campuran ieu. Salian whitening huntu, ieu bakal mantuan pikeun nyegah panyakit karét jeung cavities.

tip! Babakan ti tangkal walnut bisa dipaké salaku whitener huntu. Rubbing babakan peuntas surfaces dental bakal ngaktifkeun ka angkat noda jeung film yellowish ti huntu Anjeun.

Lamun warna huntu Anjeun bothers anjeun, konsultasi dokter gigi Anjeun pikeun pilihan. Sababaraha urang mikir whitening huntu nyaeta belanja boros, sanajan lamun ngabogaan huntu off-berwarna mimiti mangaruhan kumaha hirup hirup anjeun, eta bisa jadi patut eta sabab bisa ngawangun nepi timer kapercayaan Anjeun.

Saméméh anjeun nyobian huntu whitening dina Anjeun sorangan, sok pastikeun konsultasi jeung dokter gigi Anjeun mimiti. Kadang-kadang huntu patri bisa dibenerkeun ku nganut hiji kasehatan leuwih alus. Tanya dokter gigi Anjeun ngeunaan kamungkinan ngagunakeun produk whitening. dokter gigi Anjeun bisa mamatahan anjeun pikeun naha sungut anjeun aya dina kaayaan ka dimimitian ngagunakeun tipe ieu produk. Cavities atawa panyakit gum ngan bakal jadi goréng lamun maké huntu whitening produk dina eta.

tip! Anjeun kudu nyingkahan kopi jeung teh upami Anjeun hoyong tetep seuri Anjeun bodas. Minum jumlah kaleuleuwihan bisa, langkungna waktos, ngabalukarkeun staining signifikan.

Upami Anjeun hoyong huntu whiter, panawaran hiji jaket tina Vaseline ka huntu Anjeun. Ieu bisa jadi teu boga rasa nguntungkeun, tapi bakal nyadiakeun halangan pelindung antara huntu jeung noda sababaraha jam.

Sanggeus dahar, nyapek sababaraha karét pikeun mantuan whiten jeung ngabersihan huntu Anjeun. Sababaraha gusi permén anu utamana dihasilkeun ka whiten huntu, jeung oge tetep bodas. gusi ieu Fitur bahan netta-pajoang nu bakal ngajaga huntu Anjeun sparkling. Permén karét ogé ngahasilkeun ciduh alam anu bakal nulungan ngumbah nu mana wae nu partikel kadaharan ti huntu Anjeun.

tip!

Yellow huntu mangrupakeun tanda gampang noticeable tina batur nu smokes. Hal ieu bisa jadi rada hese pikeun ngajaga huntu seuri bodas lamun haseup. Upami Anjeun gaduh ngaroko, Anjeun pasti kudu ngurangan sabaraha anjeun ngaroko kauntungan kaséhatan jeung seuri Anjeun.

tip!

Tanya dokter gigi Anjeun upami manéhna bisa mere Anjeun gél bisa garapan di imah whitening kit. Ieu métode bisa whiten huntu Anjeun ku nepi ka dalapan nuansa caang.

tip!

biasa dental

tip!

Upami Anjeun hoyong huntu Anjeun jadi whiter, Anjeun kudu boga teratur pasini beberesih dental. cleanings dental teratur téh di antara metodeu nu paling éféktif Anjeun bisa di antarana dina huntu Anjeun whitening regimen. Anjeun kudu nganjang dokter gigi Anjeun sahenteuna dua kali sataun.

tip!

Whitening gels sadia ka whiten huntu Anjeun whiter. Anjeun bisa meuli gels ieu di toko obat jeung maranehna leuwih murah batan lalaki huntu Anjeun whitened ku dokter gigi hiji. Lamun huntu Anjeun kasampak damang atawa pisan discolored, Anjeun kudu indit ka dokter gigi kahiji.

tip!

Sikat huntu Anjeun kana bangun up, jeung pas rek indit ka bed nempo huntu Anjeun meunangkeun whiter.

tip!

Mouthwash sabenerna bisa ngamajukeun discoloration huntu Anjeun discoloration.Ask dokter gigi Anjeun naha atawa teu boga huntu anu bisa tahan efek make mouthwash.

tip!

hidrogén péroxida

tip!

Hidrogén péroxida teu cara aman whiten huntu. Ieu téh unsafe jeung sabenerna bisa ninggalkeun huntu Anjeun jadi salajengna discolored. Hindarkeun sakabeh produk nu boga hidrogén péroxida lamun huntu Anjeun teu cukup séhat.

tip!

Hal ieu kacida Dianjurkeun yén Anjeun geus huntu Anjeun whitened saméméh meunang kawat braces.You bakal ecstatic lamun ningali seuri anyar Anjeun saprak eta straighter jeung ningkat seuri!

tip!

Dokter gigi bisa maké zat pemutihan panarjamah babarengan jeung hiji lampu husus anu bisa whiten huntu saloba 15 nuansa gancang pisan. jenis ieu prosedur biasana bakal ngarugikeun kira-kira lima ratus rebu sési a.

tip!

Lamun huntu Anjeun terus kasampak kusam atawa konéng, mertimbangkeun naha inuman paporit Anjeun bisa jadi ngalepatkeun. anggur beureum jeung kopi nu dipikawanoh kokotor huntu. Paké jarami lamun nginum inuman ieu pikeun ngawates waktu kontak jeung kontak huntu.

tip!

Jieun odol strawberry Anjeun sorangan pikeun brushing huntu. Strawberries aya pangaruh whitening dina huntu Anjeun. Nyampur nepi sababaraha némpelkeun pikeun diri, ngagabung cai (1/4 cangkir), soda kuéh (1/2 cangkir) jeung tilu strawberries anu geus mashed.

tip!

huntu Discolored

tip!

Anjeun bisa nyieun huntu Anjeun boga penampilan whiter ku maké warna ngiuhan lipstik hade. Caang lipstik beureum bakal ngabalukarkeun huntu discolored sabab bakal condong kasampak darker. Warna pangalusna pikeun huntu discolored nu pinks atawa nuansa buligir.

tip!

Meunangkeun huntu bodas hayang bisa mahal jeung rada of repot a. Aya loba métode sadia pikeun rojong dina bagean anjeun meunang huntu whiter. Nerapkeun tips diteundeun kaluar dieu, jadi Anjeun bisa whiten huntu Anjeun tanpa meunang prosés dipigawé professionally di dokter gigi.

tip!

Jadi munggaran mairan - Naon anu anjeun pikirkeun?
Posted by Guide huntu Whiten - Juni 5, 2016 di 12:44 AM

kategori: Huntu Tips Whiten   tags: , , , ,