Bëni buzeqeshjen tuaj te verboj me Këto Këshilla

Getting dhëmbët tuaj mund të marrë një shumë të holla dhe kohë-konsumojnë. Nuk janë një shumë e metodave dhe teknologjisë për blerje sot për të zbardh dhëmbët që mund të shkojnë nga të gjitha mjetet juridike natyrore për të fundit në technology.This artikull do të tregojë atë për të lexuar nëse doni dhëmbë-çngjyrosje provuar këshilla që punojnë më shpejt dhe në mënyrë efektive.

Për rezultatet më të shpejtë, kërkojnë shërbime profesionale zbardhjen. Ata mund të jenë marrë një vizitë të shkurtër, dhe rezultatet dramatike do të zgjasë të jetë e gjatë të qëndrueshme. Dhëmbë çngjyrosje përzierjet që dentistët juaj ka qasje për të janë shumë më efektive se çfarë ju mund të gjeni në dyqan tuaj lokale të drogës.

TIP! Për të ruajtur whiter, dhëmbët e pastër, cleanings rregullt të dhëmbëve janë një domosdoshmëri. Sigurohuni që të mbani lart me emërimet gjashtë tuaja muaj nga caktimin e shumë kohë më parë.

Disa vizita dentare në dhëmbët tuaj whiter. Dentistët mund të përdorni zbardhjen procedurat e dhëmbëve që nuk mund të blihen mbi-the-counter.

Ju mund të përdorni luleshtrydhe për të zbardh dhëmbët tuaj. Organike make up nga luleshtrydhe mund të ndihmojë të zbardh dhëmbët tuaj pa kimikateve të ashpër. luleshtrydhe pure për të bërë një pastë dhëmbësh shtëpi, apo fshij luleshtrydhe të freskëta direkt mbi dhëmbët tuaj.

TIP! ushqime të papërpunuara, sidomos fruta dhe perime të mbajtur dhëmbët tuaj të shëndetshëm. Të përpunuara dhe ushqime të sëmurë, jo vetëm nga ana e dhëmbëve të verdhë, por gjithashtu mund të shkaktojë dëmtimit të dhëmbëve.

Limon dhe portokall të ju jap Vitaminë C, por ata gjithashtu kanë dhëmb-zbardhjen properties.Rub në brendësi të zhvishem kundër dhëmbët tuaj për një efekt delikate zbardhje. Ju gjithashtu mund të shtoni pak kripë për peels për të përmirësuar rezultatet e dukshme se kjo metodë do të paraqesë.

Përdorni udhëzimet e përfshira me produktet çngjyrosje. më tepër, it can cause gum and mouth irritation, and even cause massive dental damage. Use teeth whitening products exactly and only as instructed on the package.

TIP! A simple but effective natural substance is baking soda. Mixed with water, it can help whiten your teeth.

The first important thing when trying to keep your teeth is getting proper dental cleanings. Get dhëmbët pastrohen çdo gjashtë muaj dhe të bëjë vizitën tuaj të ardhshëm, ndërsa në zyrë për pastrim juaj e tanishme.

The best thing you can do for having a whiter smile is to regularly visit your dentist for cleanings. Routinely schedule these cleanings twice every year. When your done with a cleaning, set up your following appointment so you don’t forget. Get your office to give you a reminder by phone.

TIP! Teeth whitening toothpaste is really not much different from regular toothpaste. It’s not really the best idea to waste money on products that won’t make much of a difference.

Hani ushqime të shëndetshme; raw foods like fruits are perfect examples. Stay away from these kinds of food to ensure your teeth are healthy teeth. You should also avoid snacking when aiming for a nice smile.

Drinking through a straw is one of the many small tricks that can help maintain whiter teeth. If you use a straw, the liquid is less likely to come in contact with the surface of your teeth. Të lëngshme do të anashkalojë dhëmbët tuaj dhe shkoni poshtë fytin tuaj.

TIP! To achieve and maintain white teeth, brush and floss your teeth every day without fail. If you do this, it will get rid of the build up of plaque that causes tooth discoloration.

It is well documented fact that cigarette smoke produced by smoking cigarettes discolors your teeth every time you inhale.

Having whitening done by your dentist really depends on how quickly you need results, and how terribly your teeth have been stained. Though this will be more expensive, you may end up with quicker, more impressive results than you might get through other whitening techniques.

TIP! Red wine connoisseurs, especially those who imbibe regularly, tend to have tooth discoloration. The red wine color is absorbed into the teeth’s enamel which makes them darker.

Regular toothpastes and whitening teeth pastes are surprisingly similar.You don’t need to spend a product which doesn’t change the whiteness in your teeth. You will be wasting your time and money out that does not give you a benefit.

Nëse pini duhan, then you must stop to have any chance of whitening your teeth. A professional whitening procedure costs a significant amount of money. If you have such a procedure done and then light up a cigarette, you have thrown that money away. The whitening will be quickly reversed by the smoking.

TIP! Është e rëndësishme që të lahen, masazh gum, dhe fillin dy herë në ditë të paktën. Brushing and flossing following every snack and meal can help your teeth stay white.

Brushing your teeth right after eating is an important part of keeping them from discoloring. Kjo është padyshim e vërtetë kur vjen puna për kafe.

Ask your dentist for a whitening gel that you will use at home to brighten your smile. This method involves the dentist providing you with a mouth tray that you will fill with gel and apply to your teeth for a certain amount of time each night for several weeks. It’s said this technique can whiten your smile up to eight shades brighter.

TIP! If you are currently pregnant, refrain from using any sort of teeth whitening products! These productsingredients may be harmful to your growing child. Whitening toothpastes are usually okay to use during pregnancy, but check with your doctor or dentist to be sure.

One of the best ways to ensure your teeth is by have regular appointments for visiting the dentist to clean them.

Try using a mouthwash that specializes in whitening. It can take months to get results. These mouthwashes contain a whitening chemical called hydrogen peroxide. It’s very easy to use. Simply rinse with it twice a day for about half a minute before you brush your teeth.

TIP! Flossing is important. Flossing helps get rid of plaque, which can cause discoloration of your teeth.

Eating apples is a great way to give your teeth the illusion of being whiter than they actually are. ushqime dhe perime crunchy kanë një cilësi gërryes që mund të ju ndihmojë të pastruar dhëmbët tuaj pa pasur nevojë për shumë dëme në smalt tuaj.

Whiten your teeth the old-fashioned way by rubbing them with walnut tree bark. Fërkim këtë në dhëmbët tuaj tërësisht pastron dhe i bën ata më të bardhë. Be sure to rinse your mouth out when using bark, and then brush.

TIP! Konsumoni sasi të mëdha të ushqimeve të qumështit. Foods like milk, cheese and yogurt all have minerals that can help give you the strong, attractive teeth that you desire.

You can apply hydrogen peroxide to whiten your teeth. Ju mund ta bëni këtë thjesht duke zhytje një shtupë apo ndonjë material pambuku zhytur në zgjidhje. Rub the wet cloth over the areas of your teeth after you’ve dampened it. The peroxide will work to lighten stains and the cloth helps lift them.

Use the bay leaves and orange peels to make a fine powder. Shtoni ujë në këtë pluhur dhe furçë me këtë përzierje. In addition to whitening teeth, this will help to prevent gum disease and cavities.

TIP! The bark from a walnut tree can be used as a teeth whitener. Rubbing the bark across the dental surfaces will enable it to lift stains and yellowish film from your teeth.

If your teeth’s color bothers you, consult your dentist for options. Some people think whitening teeth is a wasteful spending, though if having off-colored teeth starts to affect how you live your life, it may be worth it because it could build up your self-confidence.

Before you attempt teeth whitening on your own, always make sure to consult with your dentist first. Sometimes stained teeth can be fixed by adopting a better hygiene. Ask your dentist about the possibility of using whitening products. Your dentist can advise you as to whether your mouth is in the condition to begin using these types of products. Cavities or gum disease will only become worse if you use a teeth whitening product on them.

TIP! You need to avoid coffee and tea if you want to keep your smile white. Drinking excessive amounts can, over time, cause significant staining.

If you want whiter teeth, apply a coat of Vaseline to your teeth. Ajo nuk mund të ketë një aromë të favorshme, but it will provide a protective barrier between your teeth and stains for several hours.

After you eat, chew some gum to help whiten and clean your teeth. Some chewing gums are especially produced to whiten teeth, and also to keep them white. These gums feature stain-fighting ingredients that will keep your teeth sparkling. Chewing gum also produces natural saliva that will help wash any food particles from your teeth.

TIP!

Yellow teeth is an easily noticeable sign of someone that smokes. It can be rather difficult to keep teeth white smile if you smoke. Nëse keni për të pirë duhan, you should definitely reduce how much you smoke to benefit your health and your smile.

TIP!

Ask your dentist if he can give you a gel can be utilized at home whitening kit. This method can whiten your teeth by up to eight shades brighter.

TIP!

Regular Dental

TIP!

Nëse ju doni dhëmbët tuaj të bardhë, you should have regular dental cleaning appointments. Regular dental cleanings is among the most effective methods you can include in your teeth whitening regimen. You need to visit your dentist at least two times a year.

TIP!

Whitening gels are available to whiten your teeth whiter. You can purchase these gels at drug stores and they are cheaper than getting your teeth whitened by a dentist. If your teeth look unhealthy or very discolored, you should go to the dentist first.

TIP!

Brush your teeth upon waking up, dhe sa më shpejt që ju doni të shkoni në shtrat për të parë se dhëmbët tuaj për të marrë whiter.

TIP!

Mouthwash can actually promote the discoloration of your teeth discoloration.Ask your dentist whether or not you have teeth that can withstand the effects of using mouthwash.

TIP!

Peroksid hidrogjeni

TIP!

Hydrogen peroxide is not a safe way to whiten teeth. It is unsafe and can actually leave your teeth to become further discolored. Avoid all products that has hydrogen peroxide if your teeth are not healthy enough.

TIP!

It is highly recommended that you have your teeth whitened before getting wire braces.You will be ecstatic when you see your new smile since it is straighter and improved smile!

TIP!

Dentists can use professional bleaching substances along with a special lights that can whiten teeth as much as 15 shades very quickly. This type of procedure will usually cost around five hundred dollars a session.

TIP!

If your teeth constantly look dull or yellow, consider whether your favorite beverages could be to blame. Red wine and coffee are known to stain teeth. Use a straw when drinking these beverages to limit contact time with teeth contact.

TIP!

Make your own strawberry toothpaste for brushing teeth. Strawberries are a whitening effect on your teeth. Për përzierje deri disa paste për veten, combine water (1/4 filxhan), sode buke (1/2 filxhan) dhe tre luleshtrydhe që janë pure.

TIP!

Discolored Teeth

TIP!

You can make your teeth have a whiter appearance by wearing the appropriate shade lipstick color. Bright red lipstick will cause discolored teeth because they will tend to look darker. The best colors for discolored teeth are pinks or nude shades.

TIP!

Marrjen e dhëmbë të bardhë që ju dëshironi mund të jenë të shtrenjta dhe disi e një sherr. There are numerous methods available to aid in your endeavor of getting whiter teeth. Apply the tips laid out here, so you can whiten your teeth without getting the process done professionally at the dentist.

TIP!