Mënyrë të natyrshme për të zbardh dhëmbët Easy

Nëse ju doni të mënyrë të natyrshme për të zbardh dhëmbëtpa blerë të gjitha këto kits shtrenjta, thjesht shkoni përsëri në Olden herë. Përdorni mjetet juridike në shtëpi që gjyshja dhe nëna ndoshta tashmë e dini. Nëse ka një dhimbje, dhimbje, prerje, apo ndonjë gjë tjetër, gjithmonë ishte një zgjidhje, ose kurë fshehur në dollap diku. Njëjta gjë vlen edhe për zbardhjen e dhëmbëve. konsideroj mënyrë të natyrshme për të zbardh dhëmbët më poshtë dhe të jetë i habitur nga rezultatet ato të përdorura.

Nëse e doni luleshtrydhe dhe natyrisht nuk janë alergjik në të, të bëjë disa shkrifët lulushtrydhe dhe zbardh dhëmbët tuaj në të njëjtën kohë. Strawberry është një mënyrë të natyrshme për të zbardh dhëmbët. Vetëm të prerë një luleshtrydhe të madhe në gjysmë dhe vendin në gojën tuaj. Sigurohuni që brenda është brenda gojës tuaj. Fshij të gjitha që lëng shijshëm lulushtrydhe lulushtrydhe dhe të gjithë dhëmbët tuaj deri sa ata janë të mbuluara në rozë. Prisni një të mirë dhjetë minuta dhe pastaj të përdorin pastë dhëmbësh tuaj. pasta e dhëmbëve tuaj natyrisht duhet të jetë mbi të gjitha natyrale dhe nuk Lëndë gërryese ose efekte të tjera të dëmshme. Varësisht se si ju dëshironi të bardhë, bërë këtë dy herë në ditë, kur ju lajnë dy herë në ditë. Ki durim, çdo ditë ju do të shihni dhëmbë whiter natyrshëm. Kjo gjithashtu do të ndihmojë me njolla kafe dhe çdo gjë tjetër për të reduktuar njollat ​​mbi dhëmbët tuaj.

Ju mund të keni dëgjuar sode buke për dhëmbët tuaj. Nëse ju nuk e keni, atëherë ju jeni shumë, shumë i ri. Çdokush mbi dyzet deri në pesëdhjetë vjeç e di nëna apo gjyshe që sode buke është mënyrë të natyrshme për të zbardh dhëmbët nga vetëm larja e dhëmbëve tuaj. po, ndoshta pastë dhëmbësh është përdorur. por, në qoftë se keni pasur prindërit e moshuar të gjenerimit, sode buke ishte gjithmonë në listë. Po me të vërtetë punon dhe është jo gërryes. përdorin vetëm një e katërta, kur brushing dhëmbët tuaj pasi kjo është një mënyrë të natyrshme për të zbardh dhëmbët. Vetëm të marrë furçë dhëmbësh tuaj lagësht dhe dip atë në sode buke. Pas brushing për të hequr shijen, përdorin të gjitha larë gojën e natyrshme për atë ndjenjë të pastër minty. tani, ju vetëm mësuar një shumë të modës së vjetër mënyrë të natyrshme për të zbardh dhëmbëtnë shtëpi.

Ne të gjithë e përdorni uthull për të pastruar me. Produktet e pastrimit të blerë duhet uthull në të diku, në qoftë se ata janë me të vërtetë natyrore. dosido, mënyrë të natyrshme për të zbardh dhëmbëtshtëpi, përdorni vetëm uthull të bardhë dhe rreth një gjysmë gotë. Të shtoni edhe në lidhje me një lugë gjelle kripë qoftë se ju dëshironi. Kripa ndihmon të shtrënguar deri mishrat e dhëmbëve të cilat janë të ndjeshme dhe gjakderdhje. Kjo është një ilaç natyral për të ndihmuar. Para se të shkoni për të fjetur gjatë natës, vetëm e përdorin atë si gargarë dhe shpëlarje tërësisht. dhëmbët tuaj do të bëhet më e fortë dhe të tregojnë një buzëqeshje të bukur.

Nëse jeni të vërtetë janë dembel dhe të mësuar të gjitha ato metoda se si për të zbardh dhëmbët në shtëpi duket shumë e vështirë, vetëm përdorni pastë dhëmbësh nenexhik. Përdoreni atë të paktën dy deri në tre herë në ditë. dhëmbët tuaj patjetër do të gazuar shumë shpejt. Ju mund edhe të shfletoj në lidhje me internet për të mbledhur më shumë informacion në lidhje me ide për mënyrë të natyrshme për të zbardh dhëmbët.